Foto: Publicitātes foto
Grupa "Sudden Lights" svētdien, 7. maijā, piedalījās "Eirovīzijas" atklāšanas ceremonijā, kas norisinājās Svētā Džordža hallē, Liverpūlē. Grupa jau rītvakar centīsies izkļūt no konkursa pusfināla.
Latvijas delegācija uz tirkīzzilā paklāja kāpa aptuveni pulksten 17.30 pēc Latvijas laika, pēc tam vairāku stundu garumā sniedzot intervijas dalībvalstu medijiem. Puiši pasākumam par godu bija izvēlējusies īpašus tērpus, kas vizuāli atgādināja leģendārās grupas "The Beatles" apģērbu viņu albuma "Abbey road" titulbildē.
Par atklāšanas ceremoniju pozitīvi izteicās Latvijas delegācijas vadītājs Guntars Gulbiņš: "Grupa sevi lieliski parādīja pasaules medijiem ar savu vēstījumu aicinot atbalstīt Latviju otrdien gaidāmajā pusfinālā. Lai gan pasākums ir salīdzinoši vienveidīgs un nogudrinošs, puiši lieliski tika galā ar saviem pienākumiem un prezentēja mūsu valsti no vislabākās puses."

Priecīgs par aizvadīto pasākumu bija arī grupas solists Andrejs Reinis Zitmanis: "Ilgi gaidītais notikums beidzot ir sācies ar krāšņo tirkīzzilo paklāju, kur mums pirmoreiz tā pa īstam izdevās satikt atbalstītājus Liverpūlē un sniegt intervijas preses pārstāvjiem. Mums bija liels prieks savos tērpos godināt visu laiku slavenāko Liverpūles grupu "The Beatles", kas vienmēr bijusi mūsu sirdīs."



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!