Foto: Publicitātes foto

Strauji tuvojas starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss, kurā Latviju pārstāvēs Justs Sirmais ar dziesmu Heartbeat. Nepilnas divas nedēļas pirms viņa kāpšanas uz skatuves tapis kompozīcijas klips.

"Mēs vēlējāmies pastāstīt par to, ka mīlestība rodas ne tikai ar pirmo acu skatienu, bet arī ar pirmo smaržu. Par to, kā mīlestība var reibināt mūsu prātus un izdarīt izvēli mūsu vietā. Var sacīt, ka tas ir stāsts par sievietes smaržu," skaidrojis Andžejs Gavrišs, dziesmas Heartbeat klipa režisors.

Kā vēsta mūziķa pārstāvji, videoklipa filmēšana ilgusi divas dienas, notika filmēšanas paviljonā ar vairākām dekorācijām, savukārt galvenās varones lomu spēlējušas trīs aktrises uzreiz.

"Šajā videoklipā mēs apspēlējam šīs dziesmas būtību, kas ir par sarežgītām attiecībām, un arī sižetā ir apspēlēts tas, ka mūsu personībām ir dažādas šķautnes – gan labas, gan sliktas, un tas ir arī parādīts video," stāstījis pats Justs.

Īpašu pateicību Justs un videoklipa filmēšanas komanda izsaka LIVE RIGA un Rīgas domei, kas atbalsta jauno Eirovīzijas dalībnieku.

Klips tika uzņemts ar Imagine Pictures video ražošanas kompānijas palīdzību. Mūzikas videoklipa producente ir Jūlija Fricsone, kura producē arī pašu mākslinieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!