Foto: Mango
Šovakar jau astoto reizi vārtus vērs pludmales festivāls "Tele2 Baltic Beach Party". Kamēr Liepājas pludmalē pamazām pulcējas ļaudis, un uz skatuvēm skaņojas grupas, pilsētas centrā pastaigājas 3 metrus garš vīrs – Tirkīzzilais Mākoņstūmējs.
Viņa galvenais uzdevums festivāla laikā ir rūpēties par tirkīzzili tīrām debesīm līdz pat svētdienas pēcpusdienai, kad pilsētu pametīs pēdējie festivāla viesi. Mākoņstūmējs savu uzdevumu pilda lieliski - laiks Liepājā ir saulains, un nekas neliecina, ka tas varētu sabojāties.

Tā kā visiem, kas vēl nav izlēmuši, kur pavadīt nedēļas nogali, "Mango" iesaka samest somā visu pludmalei nepieciešamo un traukties šurp. Paralēli lieliskā laika baudīšanai un peldēm jūrā, te būs iespēja dzirdēt patiešām lielisku muzikālu izlasi.

Ir vērts atbraukt kaut vai tikai tāpēc, lai šonakt dzirdētu sirdi plosošo "Reamonn" hitu par supermeiteni, kas neraud, vai rītvakar uzmestu aci Latvijas panku kustības tēvam Dambim.

Pie Latvijas 1. Rokkafejnīcas vērojama arī savdabīga modes skate - tur visi gribētāji var tikt pie tirkīzzila gleznojuma uz sejas vai ķermeņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!