Foto: DELFI

Ceturtdien, 20. decembrī, Arēnā Rīga pulcējās tūkstošiem bērnu, lai kļūtu par lieciniekiem populārā pašmāju dziedātāja Laura Reinika līdz šim lielākajam koncertam – koncertšovam Lauris Reiniks Ziemassvētkos.

Koncertšovā kopā ar Reiniku uz skatuves kāpa daudzi viesmākslinieki - Vidzemes kamerorķestris, deju kolektīvs Dzirnas, koris Pa Saulei, bērnu popgrupa Knīpas un knauķi, operdziedātāja Elīna Šimkus, kā arī, protams, Reinika uzticamākie atbalstītāji - viņa ģimene.

Pavisam vakara gaitā uz skatuves kāpa gandrīz 300 dalībnieku, mirdzēja vairāk nekā kilometru garas lampiņu virtenes un visam pāri slējās sešus metrus augsta svētku egle, un, kā atzina koncerta organizatori, lielākais izaicinājums šoreiz bijis panākt, lai publika var baudīt ne tikai krāšņu šovu un izjustus muzikālus priekšnesumus, bet arī sajustu īpašo Ziemassvētku noskaņojumu.

Lielākā daļa klausītāju baudīt Reinika un viņa radošās komanda sarūpēto Ziemassvētku ieskandināšanas pasākumu bija ieradušies kopā ar ģimenēm, un, lai gan pats dziedātājs intervijās nenoguris apgalvo, ka starp viņa faniem ir dažādu vecumu cilvēku, lielākā daļa viņa svētku koncerta apmeklētāju, protams, bija bērni.

Šova rīkotāju ieceres acīmredzot attaisnojās, jo pēc koncerta izskaņas sociālajos tīklos bija daudz jūsmīgu atsauksmju par baudu, ko sniegusi Reinika un viņa skatuves partneru uzstāšanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!