Foto: LETA

Talantu šova Okartes akadēmija uzvarētāja Samanta Tīna (attēlā) kopš sadarbības uzsākšanas ar producentu Juri Milleru sabiedrību priecējusi ar ne vienu vien pikantu izpausmi, par ko gan izpelnījusies neviennozīmīgu vērtējumu.

Šī gada februārī jaunā skatuves māksliniece devās koncertturnejā Samantas Sex Songs, kuras ietvaros viņa kopā ar striptīzdejotājiem uzstājās arī Rīgā notikušajā izstādē Erots. Tāpat viņa paguvusi izrādīt savu augumu pikantās fotosesijās, ar neķītru ballīti atzīmējusi savu 23 gadu jubileju un citādi centusies piesaistīt sev uzmanību.

Šonedēļ tika publiskots Samantas Tīnas jaunākais veikums - dziesmas Virves dejotājs videoklips, kurā meitene filmējusies kopā ar diviem sieviešu augstpapēžu kurpēs tērptiem dejotājiem.

Šim video kritiskus vārdus veltījis viens no zināmākajiem Latvijas mūzikas kritiķiem - žurnālists un dīdžejs Uldis Rudaks.

"Šī meitene sevi norok ar katru savu sperto soli. Izglābiet taču kāds! Arī Račam un Kleinam jānokaunas," jauno Samantas Tīnas videoklipu un dziesmu autoru Guntara Rača un Tomasa Kleina veikumu komentējis Rudaks.

DELFI Izklaide atgādina, ka pavisam nesen plašas diskusijas raisīja jaunās dziedātājas dalība kādā apšaubāmas kvalitātes reklāmas rullītī - stāstot par nedēļas nogales izklaides iespējām, Samanta Tīna puskaila rāpus gozējās uz galda, un šis video ātri vien kļuva par izsmiekla objektu globālajā tīmeklī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!