Foto: F64

Pārdotas visas biļetes uz otrdien, 7. februārī, paredzēto vācu grupas Rammstein koncertu Arēnā Rīga, informē koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Kopumā pārdoti aptuveni 12 tūkstoši biļešu, bet precīzu biļešu skaitu būs iespējams pateikt tikai pēc koncerta, jo ložu biļešu īpašnieki biļetes pērk tikai pašā pasākuma dienā, pastāstīja Kārkliņš.

Viņš arī piebilda, ka Rammstein koncerts ir viens no retajiem ārzemju mākslinieku koncertiem Arēnā Rīga pēdējo gadu laikā, uz kuru visas biļetes ir pārdotas līdz koncerta dienai.

Jau ziņots, ka Rammstein Rīgā ieradīsies ar labāko dziesmu koncertu Made in Germany 1995-2011, un kopš turnejas izziņošanas biļetes uz grupas koncertiem izpārdotas gandrīz visās pilsētās.

Rammstein koncertu iesildīs zviedru industriālā metāla grupa Deathstars, kura jau reiz viesojusies Rīgā, 2008. gadā iesildot nu-metal grupas Korn koncertu.

Grupas kontā ir trīs veiksmīgi studijas albumi un dalība lielākajos Eiropas mūzikas festivālos, bet par godu Rammstein Eiropas turnejai, kurā Deathstars uzstājas kā iesildītāji, grupa laidusi klajā albumu The Greatest Hits on Earth, kurā apkopotas grupas labākās dziesmas.

Foto galerijā: ieskats iepriekšējā Rammstein Rīgas koncertā (2010. gada 4. martā).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!