Foto: AFP/Scanpix
Pēc veiksmīgā starta prestižajā Eirovīzijas dziesmu konkursā muzikālais projekts "Pirates of the Sea" turpina savu darbību mūzikas lauciņā, "Mango" informē Mainots Vecvagars.

$sound_file = 'http://g.mango.lv/audio/Pirates.of.the.sea-Yippie.mp3'; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Vienmēr tikai pozitīvi noskaņotie pirāti - Aleksandra Kurusova, Jānis Vaišļa un Roberto Meloni visu šo laiku pavadījuši aktīvi strādājot ierakstu studijā pie jaunām dziesmām.

Sadarbībā ar Latvijas mūzikas izdevējkompāniju "Platforma Records" jau septembrī veikalu plauktos ieripos "Pirates of the Sea" debijas albums. Plānots, ka albumā pavisam būs divpadsmit pozitīvu emociju piepildītas dziesmas, kuras ierakstītas Latvijā un Zviedrijā.

Tuvāko dienu laikā lielākajās Latvijas radiostacijās sāks skanēt projekta jaunākais singls "Hippie Hurray".

"Arī šī dziesma ir no rudenī gaidāmā albuma. Tā pilnībā atspoguļo mūsu šā brīža dvēseles noskaņojumu un attieksmi pret mums apkārt notiekošajām lietām. Mums katra diena ir kā svētdiena, katra diena - viens liels un nebeidzams piedzīvojums," stāsta Roberto Meloni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!