Foto: Kadrs no video

Patīkamu pārsteigumu saviem atbalstītājiem šonedēļ sagādājis Latvijā un Krievijā pazīstamais mūziķis Markus Riva. Viņš plašākas sabiedrības novērtējumam sniedzis videoklipu dziesmai "Laika upe", un tajā filmējusies arī populārā pašmāju modele Alise Znaroka (attēlā).

Dziesma "Laika upe", kuras autori ir ukraiņu komponists Ruslans Kvinta, Iveta Feldmane un pats Markus Riva, jau vairākus mēnešus dzirdama pašmāju radio rotācijā un ieņem līderpozīcijas "Latvijas Radio 2" dziesmu aptaujā "Muzikālā banka".

Savukārt video tapis pavisam nesen, un tā prezentācija notikusi piektdienas, 9. septembra, rītā LTV raidījumā "Rīta Panorāma". Galveno sieviešu tēlu tajā atveido viena no zināmākajām latviešu modelēm – hokeja leģendas Oļega Znaroka meita Alise.

"Es Marku pazīstu jau daudzus gadus, tāpēc piekritu filmēties bez lielas domāšanas; tas palīdzēja mums abiem viegli komunicēt arī kameras priekšā, ne tikai dzīvē," filmēšanas procesu komentējusi Alise.

Izveidot kompozīcijai videoklipu Rivu pamudinājusi lielā klausītāju interese un atsaucība.

"Liels prieks, ka dziesma ir aizplūdusi pie daudz klausītājiem, jo, kad pirmo reizi dzirdēju dziesmas skici, sapratu, ka šī noteikti ir tā dziesma, kura skanēs arī latviešu valodā. Pēc dziesmas veiksmīgā starta nolēmu, ka jāveido arī vizuālā versija," skaidro dziedātājs.

Dziesmas audio versija pieejama "iTunes" un citās mūzikas straumēšanas platformās.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!