Piektdienas, 5. februāra, rītā radiostacijas Pieci.lv Ekspertu panelī uzmanības degpunktā bija izpildītāju un dziesmu konkurss Supernova, un neiztika arī bez kāda skarbāka vārda par šī gada piedāvājumu cīņā par ceļazīmi uz Eirovīziju.

Svētdien, 7. februārī, par skatītāju un žūrijas simpātijām cīnīsies pirmie desmit izpildītāji un dziesmas, no kuriem pusfinālam kvalificēsies vien četri.

Šo piedāvājumu Pieci.lv diskusijā vērtēja mūzikas žurnālists un dīdžejs Uldis Rudaks, Latvijas Radio 3 Klasika redaktors un LTV Kultūras ziņu vadītājs Edgars Raginskis un DELFI Izklaide redaktore Kristīne Melne, un šī kompānija Pieci.lv ēterā ik piektdienas rītu tiksies visu februāri, lai vētītu konkursa piedāvājumu un norisi.

Jau vēstīts, ka šogad konkursam kvalificējušies 19 izpildītāji un 20 dziesmas (Samanta Tīna konkursā piedalīsies ar divām kompozīcijām), un pirmā tiešraide ies gaisā 7. februāra vakarā pulksten 21.25.

Tos, kuri vēlas vairāk uzzināt par konkursa dalībniekiem un kaislībām ap tā norisi, aicinām ielūkoties DELFI Izklaides sagatavotajā Supernova tēmā, kur apkopotas visas aktualitātes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!