Foto: DELFI

Piektdienas, 5. septembra, vakarā Krievijas šova Голос jaunās sezonas pirmajā pārraidē ne vienu vien pārsteidza 36 gadus vecā Latvijas dziedātāja un mūziķa Intara Busuļa (attēlā) parādīšanās – kā atzina pats mākslinieks, viņš pirms 50 gadu sasniegšanas vēlējies atsaukties arī šim izaicinājumam.

Busuļa uzstāšanos atzinīgi novērtēja gan skatītāji, savu sajūsmu paužot sociālajos tīklos, gan arī šova žūrijas locekļi Leonīds Agutins un Pelageja, kuri jau drīz vien pēc dziesmas sākumā akceptēja Busuļa tālāko dalību šovā.

Atzinīgi Intara uzstāšanos novērtēja arī dziedātājs un komponists Aleksandrs Gradskis, bet atturīgāks bija žūrijā sēdošais Krievijas popmūzikas "princis" Dima Bilans, kurš, lai gan iesākumā pagrozījās mūzikas ritmos, vēlāk kopīgajā sajūsmā par latviešu skatuves mākslinieka sniegumu neiesaistījās.

Kad Busulim pienāca laiks izvēlēties savu šova mentoru, viņš priekšroku deva Agutinam, lai gan Pelageja nebija slēpusi, ka ļoti priecātos, ja latviešu dziedātājs kā savu šova skolotāju izvēlētos viņu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!