Foto: Publicitātes foto

Jau ierasts, ka bieži vien tieši populāri un atpazīstami cilvēki kļūst par dažādu parodiju upuriem un izsmiekla objektiem. Kārtējo reizi nežēlastībā kritis arī pašmāju dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā), kuru interneta jokdari pataisījuši par kausli un vandāli.

Šī gada pavasarī muzikālā apvienība Bermudu divstūris savu klausītāju novērtējumam sniedza hitu Rajončiks, kurā grupas dalībnieki Biceps un Triceps apdzied dzīvi rajonā, kā arī izsmej dziedātāju Lauri Reiniku.

"Mūsu rajonā neredzēs menteni, tāpat kā neredzēs Reinikam meiteni. Mūsu rajoniem kreisie iet secen, tāpat kā Reinikam Eirovīzija," dzied "seksīgie" brālēni Biceps un Triceps.

Interneta jokdari, samontējot kopā vairākus videoklipus, oktobra sākumā izveidojuši parodiju, kurā Reiniks sadusmojas par abu brālēnu izteikumiem, tādēļ dodas izrēķināties ar Bermudu divstūra dalībniekiem un pēc tam uzspridzina arī viņu vadīto automašīnu.

Video nobeigumā Reiniks nevainīgi un nosvērti telefonsarunā stāsta, ka viņam gadījusies neliela saķeršanās ar abiem puišiem - viņš saticies ar "tiem džekiem" un nav varējis atkratīties, tādēļ sastrādājis ne visai labas lietas, taču tas vairs nekad neatkārtošoties.

Lai gan parodijā Lauris attēlots kā asinskārs atriebējs, interneta komentētāji jau paspējuši paust viedokli, ka šā vai tā Reiniks esot "mīkstais". Tas, savukārt, sadusmojis kādu mūziķa aizstāvi, kurš apgalvo, ka dziedātājs varot no krūtīm uzspiest 110 kilogramus smagu svara stieni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!