Foto: DELFI

Daudzu pašmāju mūzikas dzives interesentu atmiņās vēl aizvien spilgti palicis muzikālā konkursa Supernova fināls, kurā uzmanību izpelnījās ne tikai Eirovīzijas ceļazīmes kārotāji, bet arī Guntars Račs (attēlā).

Tiem, kuri šo notikumu jau sen piemirsuši, atgādinām, ka Guntars Račs uz skatuves kāpa grupas bet bet sastāvā, bet, daudziem par lielu pārsteigumu, dziedāja, izmantojot fonogrammu.

Šova producenti gan izskaidroja, kāpēc tā noticis, bet dažiem šis atgadījums vēl aizvien neliek mieru, un ne vienu vien nomoka jautājums, kā tad Račs dziedāja patiesībā.

Tagad noslēpumainības plīvurs ir kritis, un ar apvienības Transleiteris gādību YouTube tīklā nonācis video, kurā dzirdams, kā, iespējams, grupas bet bet izpildījums būtu izklausījies bez fonogrammas.

"Jau izsenis huligānu varza Cehs.lv vērsās pie populārākā Latvijas repa dueta Transleitera ar jautājumu: "Klau, vīri, vai Jūs zināt, kā raidījumā Supernova Guntars Račs izklausījās bez fonogrammas?" 

Bet, protams, ka zinām. Liekot lietā savus kontaktus, esam dabūjuši unikālu ieskatu tajā, kas patiesībā skanēja leģendārajā Supernovas priekšnesumā. Paši esam šokā," pie video vēsta Transleitera puiši.

Diemžēl video vairs nav iespējams noskatīties - pēc Latvijas Televīzijas un grupas Transleiteris vienošanās tas no globālā tīmekļa vietnēm, kura tas bija izvietots, ir izņemts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!