Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 15. februāra, vakarā Latvijas Televīzijas skatītāji varēs sekot līdzi spraigajai cīņai muzikālā konkursa Supernova 2015 pusfinālā, kur par žūrijas un skatītāju simpātijām cīnīsies astoņi izpildītāji.

Jau vēstīts, ka pirmajā Supernova 2015 tiešraidē par žūrijas un skatītāju absolūtajiem favorītiem kļuva grupa ElektroFolk ar dziesmu Sundance, un pēc triumfa grupas dalībnieki ķērušies pie nopietnas gatavošanās pusfinālam.

"ElektroFolk ir jauna grupa, tomēr mums katram ir savs referentais lauks - esam profesionāli mūziķi ar bagātu skatuvisko pieredzi un šajā konkursā esam nolēmuši izvirzīt sev visaugstākos mērķus, ļaujoties burvīgajam kopā muzicēšanas procesam.

Tā ir liela privilēģija, atļauties darīt to, kas patīk. Piedaloties konkursā, ikviena dalībnieka izaugsme tiek reaktīvi paātrināta. Nav svarīgi - iegūta pirmā vai pēdējā vieta. Šajā ziņā ieguvēji ir visi," atzīst grupas dalībnieki, kuri arī gatavošanās procesu ir padarījuši piedzīvojumiem bagātu.

"Mums ir noveicies ar grupas sastāvu - visi esam maksimālisti un saprotam, cik svarīgi ieguldīt savas zināšanas un laiku kopējā mērķī. Mēs ļoti nopietni strādājam pie Sundance priekšnesuma pilnveidošanas.

Spēja radikāli mainīties, neatlaidīgi pārvarēt ierastos standartus un rutīnu mūsu darbā ir būtisks priekšnosacījums ceļā uz panākumiem," pārliecināti ir ElektroFolk mūziķi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!