Foto: Sputnik/Scanpix

Līdz marta izskaņai visas starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija dalībvalstis būs izvēlējušās un atklājušas gan savus pārstāvjus, gan dziesmas, kas startēs muzikālajā sacensībā. Sestdien, 5. martā, pēdējo noslēpumainības plīvuru norāvusi arī Krievijas konkursa komanda, prezentējot gan eirodziesmu, gan tās videoklipu.

Jau vēstīts, ka šogad Krievija uz Eirovīziju nolēmusi sūtīt populāro izpildītāju Sergeju Lazarevu (attēlā), un nedēļas izskaņā beidzot atklāts arī tas, ar kādu dziesmu viņš startēs.

Krievijas mediji vēsta, ka kompozīciju ar neticami oriģinālo nosaukumu You Are the Only One radījusi, kā norādījis pats Lazarevs, īsta "sapņu komanda" - pie tās strādājis grieķu komponists Dimitris Kontopulos un Krievijas "popmūzikas karalis" Filips Kirkorovs, bet vārdus rakstījis brits Džons Ballards un Ralfs Čārlijs no Zviedrijas.

Sabiedrības vērtējumam nodots arī dziesmas videoklips, kurā kopā ar Lazarevu filmējusies 19 gadus vecā Mis Krievija 2015 dalībniece Vladislava, kura piedalījusies arī prestižajā skaistumkonkursā Miss Universe.

Lazarevs uz Eirovīzijas skatuves kāps pirmajā pusfinālā 10. maijā. Atgādinām, ka Latvijas izvēlētais dalībnieks Justs ar dziesmu Heartbeat par Eiropas simpātijām cīnīsies otrajā pusfinālā, kas notiks 12. maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!