Foto: Sputnik/Scanpix

Sestdien, 7. aprīlī, dzimšanas dienu svinēja dziedātāja Jūlija Samoilova, kura maijā starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija" pārstāvēs Krieviju. Skatuves mākslinieces jubilejā Maskavā noticis koncerts, kurā uzstājusies pati gaviļniece un viņas draugi. Tiesa, daudzus samulsinājis Jūlijas "eirodziesmas" dzīvais izpildījums.

Jau vēstīts, ka Jūlija "Eirovīzijā" startēs ar dziesmu "I Won't Break". Nedēļas izskaņā notikušā koncerta apmeklētājiem bija iespēja kompozīciju noklausīties dzīvajā, un daudziem Krievijas pārstāves sniegums sagādājis lielu vilšanos.

Izdevums "Metro" vēsta, ka Jūlijas izpildījumā bijušas nopietnas skaņas problēmas. Iespējams, tas noticis tehnisku iemeslu dēļ, bet sievietes dziedājums bijis ļoti vājš. Īpaši nebaudāms un griezīgs tas kļuvis brīžos, kad viņai pievienojušās fona dziedātājas.

Arī interneta komentētāji Jūlijas sniegumu vērtējuši visai skarbi, kritizējot gan viņas vokālu, gan atbildīgos par skaņas nodrošinājumu koncerta laikā.


Atgādinām, ka Krievijas pārstāve Jūlija uzstāsies konkursa otrajā pusfinālā 10. maijā, kad uz skatuves kāps arī Latvijas izvēlētā dziedātāja Laura Rizzotto.

Jau vēstīts, ka Ukrainas Drošības dienests (UDD) pērnā gada martā aizliedza Samoilovai uz trim gadiem iebraukt valsts teritorijā, balstoties uz informāciju, ka dziedātāja ir pārkāpusi Ukrainas likumus, apmeklējot Krievijas okupēto Krimu, kur viņa 2015. gadā uzstājusies ar koncertu.

Samoilova toreiz uz koncertu Krimā ieradās taisnā ceļā no Maskavas, tādējādi pārkāpjot Ukrainas likumdošanu, kas Krimā ļauj iebraukt tikai caur Ukrainu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!