Foto: Toms Svilāns

Latvijas mūzikas pasauli ir šokējis radošās apvienības Singapūras satīns pirmais meistardarbs, ko ar mūziku saistīti cilvēki jau neoficiāli atzinuši par vienu no labākajiem 2015. gadā dzirdētajiem muzikālajiem projektiem.

DELFI Izklaidei atklāj apvienības Singapūras satīns menedžeris Olafs, šis miksteips esot "kā glezna, kas ataino talantīgo mākslinieku skarbo ikdienu un dzīves uzskatus".

Skaņdarbos Aijo Beness, Džons un Gucci Puķupodi var iepazīt mākslinieku skarbo pusi, savukārt dziesmas Nav vērts, Ryanair, Tinder kuces un Sekss un kaļiki atklās apvienības dziļi romantisko un trauslo šķautni.

Daži mūzikas eksperti, kas klausījušies šo ekskluzīvo miksteipu, norādījuši, ka izpildītāju balsis esot līdzīgas dažiem Latvijā jau pazīstamiem hiphopa izpildītājiem. Singapūras satīns šīs baumas kategoriski noraida.

"Ikvienam, kurš ieklausīsies šī albuma tekstu dziļajā būtībā, acumirklī kļūs skaidrs, ka šī ir kvalitāte un saturs, kādu nespētu radīt neviens no iepriekš zināmajiem Latvijas reperiem," uzsver apvienības menedžeris.

Apvienība sevi pasaulei pieteikusi otrdienas, 8. decembra, izskaņā. Uzreiz pēc miksteipa debijas internetā Singapūras satīns kļuvis par numur viens trendu Twitter, kas vien jau apliecina hipsteru mežonīgo interesi par viņiem.
Kā atklāj mākslinieku pārstāvis, par miksteipu jau atzinīgi izteikušies dažādi pašmāju mūzikas eksperti. Gvido Linga nodēvējis apvienību Singapūras satīns par ģēnijiem, Uldis Rudaks atzinis, ka puiši esot krietni priekšā savam laikam, bet daži mūzikas eksperti bijuši pat tik satraukti, ka savus iespaidus par šo veikumu raksturojuši sirsnīgi rupjiem vārdiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!