Foto: DELFI

Pašmāju muzikālā apvienība Transleiteris, kas atpazīstamību iemantojusi, izpildot slavenu ārvalstu mūziķu dziesmu latviski tulkotās versijas, tagad ķērusies klāt arī latviešu dziedātājiem – par viņu "upuri" kritis Lauris Reiniks (attēlā).

Iepriecinot savus fanus un citus jaunās nedēļas sākumā, Transleiteris pirmdien publiskojis video, kurā iemūžināta Laura Reinika un šova Okartes skatuve daiļaviņu sadziedāšanās.

Tiesa, kā apgalvo apvienības pārstāvji, šī video mērķis nav vienkārši papriecāties par Reinika un meiteņu sniegumu, bet gan atklāt skarbo patiesību - kā viņu dziedājums izklausītos bez skaņu apstrādes.

Savu pirmizrādi video piedzīvojuma aizvadītajā nedēļā Cēsu populārākajā izklaides vietā Fonoklubs notikušajā Nevalitatīvās mūzikas naktī, un, kā vēsta aculiecinieki, zālē video prezentācijas laikā neesot bijis neviens, kurš neesot smējies.  

Atzinīgi Transleitera radīto video novērtējis arī pats Reiniks, kurš Twitter tīklā steidzis pavēstīt, ka video "ir labs" un pāris vietās vispār gāž no kājām".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!