Foto: F64

Leģendārā kvarteta Eolika bijušais dalībnieks Viktors Zemgals (attēlā), kurš pēc šī gada nesaskaņām ar grupas jubilejas tūres menedžeri Juri Milleru kolektīvu pameta, šobrīd izmisumā nav kritis, bet turpina darboties ģimenes uzņēmumā.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Zemgals, raksturojot savas attiecības ar pārējiem grupas dalībniekiem, atzīst, ka neesot daudz ko stāstīt, jo "nekādu attiecību vairs nav" - neilgi pēc publiski izskanējušā skandāla viņš pārējo trijotni aicinājis uz tikšanos, bet neviens no viņiem Zemgalam nav atbildējis.

"Krīze mūsu attiecībās jau neradās vienā dienā - pārāk ilgi mēs to zupiņu sildījām," atzīst dziedātājs.

Lai gan kādu laiku klīda runas, ka Zemgals varētu Eolikai pievienoties grupas jubilejas tūres noslēguma koncertā 17. decembrī, tagad skaidri zināms, ka tas nenotiks - kinoteātrī Rīga paredzētais koncerts ir atcelts, ko izklaides portālam Mango apstiprināja arī tūres menedžeris Millers, atzīstot, ka šāds atvadu koncerts grupai nav nepieciešams.

Arī ar grupas pamanāmāko dalībnieci Olgu Rajecku attiecības esot vēsas - abi klātienē tikušies šova Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas tiešraidē, kā arī pēc tam notikušajā ballītē, bet ilggadējie skatuves partneri vairs nesarunājas.

"Es Olgu pasveicināju, viņa manu sveicienu atņēma, bet tas arī bija viss - mums vairāk nav par ko runāt. Bet tās nav mūsu privātās nesaskaņas. Šo konfliktu radīja cilvēks no malas. Es zinu, ka vēl dažiem no grupas bija pretenzijas pret notiekošo, bet, ja ir jāizvēlas, vai nostāties taisnības vai naudas pusē, viņi izvēlējās naudu," notikušo grupā ar zināmu laika atkāpi vērtē Zemgals.

Pēc savas aiziešanas no grupas, kas šobrīd devusies savā pastāvēšanas laikā vērienīgākajā koncertturnejā, Zemgals nodevies saimnieciskajai darbībai - viņš kopā ar saviem trim dēliem darbojas ģimenes uzņēmumā CDP, kas nodarbojas ar arhitektūru un dažādu būvprojektu pasūtījumu veikšanu.

"Nav tā, ka es izmisumā sēžu mājās un kožu elkoņos. Mums ar dēliem ir pāris aktīvi objekti, un es pozitīvi skatos uz dzīvi un visu notiekošo. Lai gan pirms pāris gadiem es kļuvu par nekustamo īpašumu pārdošanas speciālistu, ģimenes biznesā vairāk nodarbojos ar menedžmentu, izmantojot savus kontaktus un sakarus," skaidro Zemgals.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!