Foto: EPA/LETA

Šovasar Jūrmalā risināsies ne tikai starptautiskais jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis 2013, bet vēl kāds vērienīgs pasākums – Augstā humora nedēļa, kuras ietvaros savu desmito jubileju atzīmēs Krievijas humoristu apvienība Comedy Club.

Runas par to, ka šis pasākums, kas Jūrmalā notiks no 31. jūlija līdz 4. augustam, vienkopus pulcēs ne tikai Krievijas asprātīgākos cilvēkus un šovbiznesa zvaigznes, bet arī slavenus ārvalstu viesus, virmoja jau kopš jūnija, bet tagad apstiprināta festivāla programma, kas liecina, ka Jūrmalā augusta sākumā varēs sastapt pasaules līmeņa zvaigznes.

DELFI Izklaidi informēja aģentūras PR Līnija pārstāve, 2. augustā Jūrmalā paredzēta populārās amerikāņu ballīšu karalienes Parisas Hiltones ierašanās - Dzintaru koncertzālē viņa izpildīs speciāli sagatavotu svētku priekšnesumu, bet pēc pusnakts pludmales bārā Havana Lounge Club viņa spēlēs uz skaņuplašu atskaņotāja diskotēku.

Plānots, ka lielajā festivāla atklāšanas pasākumā Havana Lounge Club pludmalē uz skatuves kāps britu dziedātājs Kreigs Deivids, bet par jautrību rūpēsies paši populārie Comedy Club rezidenti.

Tāpat visas nedēļas garumā Dzintaru koncertzālē ik vakaru uz skatuves kāps gan jokdari, gan šovbiznesa zvaigznes, kas publiku izklaidēs ar jokiem un atraktīviem priekšnesumiem, kā arī muzikāliem pārsteigumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!