Latvijā pazīstamā ezotērikas eksperte Elita Drāke, kuru allaž saistījusi padziļināta izpēte par kosmosa ietekmi uz mūsu dzīvi, ziņo, ka prezidenta vēlēšanu diena var kļūt par brīdi, kad latviešu tautas liktenis var mainīties uz pozitīvo pusi, ja vien tiks ņemtas vērā vēstis no kosmosa.

"Šis, no mana skatījuma, ir labs laiks Latvijai. Grūtais periods ir beidzies, esam sagaidījuši sauli. Šobrīd astroloģiski mainās planētu iedarbība un retrogrādi, ir iespējas pozitīviem pavērsieniem arī prezidenta izvēles ziņā," sarunā ar DELFI Izklaidi veiksmīgo laiku Valsts prezidenta vēlēšanām pasvītro Drāke.

Viņas un kosmosa prognoze - par Latvijas Valsts prezidentu kļūs Mārtiņš Bondars.

"Viņš daudziem ir neizdevīgs - jauns, izskatīgs un zinošs. Bondara lielākie atbalstītāji ir jaunieši, un viņa ievēlēšana iezīmētu ilgi gaidīto paaudžu maiņu Latvijas politikā.

Kas nav mazsvarīgi, Bondari kā ģimene un kā pāris varētu būt labs simbols Latvijai un tās nākotnei. Es redzu, ka viņi kā ģimene var pamatīgi pacelt Latvijas statusu plašā mērogā. Varbūt būtu pārāk skaļi teikt, ka Bondara sieva simboliskā ziņā varētu būt kā Latvijas princese Diāna, taču es domāju, ka visiem skaidrs, par ko ir runa.

Šis ir kandidāts, kurš patīk Latvijas jaunajai paaudzei un kosmosam," uzsver Drāke, paužot cerību, ka viss izdosies un Bondars tiks pie Valsts prezidenta amata. Ja tomēr tā nenotiek, šis notikums būs spēcīga vēsts no kosmosa pašam prezidenta amata kandidātam.

"Tā Mārtiņam būs zīme, ka viņš ir par stipru, ka citi no viņa baidās. Jebkurā gadījumā - kosmoss vēsta, ka Bondaram šo vēlēšanu iznākums būs pozitīvs.

Viņa tēls runā par viņa dvēseli. Mārtiņa dvēsele ir skaista! Gribas ticēt, ka kosmoss liks arī citiem vēlēšanu dienā ieklausīties dziļāk. Visai Latvijai šobrīd svarīgi, lai taisnība uzvarētu," uzsver eksperte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!