Atklājumi no Saules sistēmas ceturtās planētas Marsa turpina pārsteigt – nesen uz tā tika saskatīta nacistu karavīra ķivere, bet tagad izskatās, ka uz sarkanās planētas ir arī milzu ķirzaka.

Atklājumu izdarījis kāds japāņu entuziasts, kurš - tāpat kā to dara daudzi - rūpīgi izpētījis visas fotogrāfijas, ko veicis NASA kosmiskais visurgājējs Curiosity, kas kopš 2012. gada augusta veic Marsa virsmas izpēti.

Japānis uz Marsa skaidri saskatījis dīvainu objektu, kas var atgādināt daudz ko, taču pasaules medijos nu figurē kā milzu ķirzaka. Viņš arī izveidojis video sižetu, ko nosūtījis neparastu parādību portāla UFOvni vadītājam Skotam Varingam.

"Es savā korespondencē pamanīju vēstuli no nezināma cilvēka Japānā, kurš apgalvoja, ka uz Marsa virsmas saskatījis radību, kas līdzīga ķirzakai. Ja jau uz šīs planētas ir ūdens rezerves, tad kāpēc gan tur nevarētu dzīvot šādas radības?" jautā Varings.

Tagad Marsa pētniecības entuziasti sadalījušies divās nometnēs - vieni uzskata, ka tas ir neparastas formas iezis, bet citi ir pārliecināti, ka NASA uz sarkanās planētas veic slepenus eksperimentus, kurā iesaistītas arī dzīvas būtnes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!