Foto: Kadrs no video
Ar lielu nepacietību tiek gaidītas uzņēmuma "Apple" jaunizstrādātās ierīces, bet jau novecojušie gadžeti nereti tiek iznīcināti, kad iegūts par iepriekšējo pārākais tehnikas sasniegums.

Resurss "Vesti" izveidojis neprātīgāko "iPhone" iznīcināšanas video izlasi. Piedāvājam aplūkot 10 visdīvainākos un neprātīgākos "ābolīša" viedtālruņa iznīcināšanas video.

Uzvārīt

Izlases veidotāji norāda: tiem, kuriem patīk gatavot ēst, iespējams, radīsies vēlme "iPhone" iznīcināt verdošā ūdenī. Kā redzams video, telefons verdošā ūdenī ir spējīgs darboties diezgan ilgi. Lai nebūtu jāatkārto šī puiša "varoņdarbs", izlases autori iesaka izvārīt no "iPhone" zupu.

Iedot bērniem

Bērni ir pazīstami ar savu prasmi salauzt jebko dažu minūšu laikā. Ja tomēr vēlaties iznīcināt novecojušo gadžetu, bet pašiem tas sagādā grūtības, viedtālruni var iedot bērniem un viņi labprāt to sadalīs mazos gabaliņos.

Izurbt viedtālrunī caurumu

Ja sirdij tīkami ir urbšanas darbi, izlases autori iesaka novecojušo viedtālruni iznīcināt ar urbi. Tas, protams, nav efektīvākais veids, tomēr gana ilgs, lai varētu izbaudīt procesu.

Sasaldēt šķidrajā slāpeklī

Tiem, kuriem patīk eleganti un neparasti risinājumi, izlases veidotāji iesaka iznīcināt "iPhone" ar šķidro slāpekli, bet pēc tam to sasist - tā, kā to izdarījuši puiši šajā video.

Piesiet raķetei

Daudziem patīk petardes un salūts, tāpēc izlases veidotāji šādu krāšņumu mīļotājiem iesaka "iPhone" sūtīt augstu gaisā kopā ar petardi vai salūta raķeti.

Sašaut

Tiem kuriem patīk ieroči un tiem, kuri prot ar tiem apieties, izlases veidotāji iesaka "iPhone" sašaut, tādā veidā uzlabojot savas šaušanas prasmes un iznīcinot viedtālruni ar iespēju redzēt tā pēdējos "dzīves" mirkļus.

Izpeldināt skābē

Ja rodas vēlme pilnībā iznīcināt viedtālruni, visdrošākais veids to ievietot traukā ar skābi. Tas ir bīstams, bet ļoti efektīvs tālruņa iznīcināšanas veids, norāda izlases veidotāji.

Sadedzināt

Izsenis ir zināms, ka uguns tiek uzskatīta par attīrošu stihiju, kas var iznīcināt visu ļauno. "Ja jūtat, ka šis veids jūs uzrunā, iespējams, no viedtālruņa vajadzētu atbrīvoties, to sadedzinot," teic izlases veidotāji.

Uzsildīt mikroviļņu krāsnī

Interneta plašumus pirms kāda laika pāršalcis joks par to, ka "iPhone" bateriju iespējams uzlādēt, ja telefonu ievieto mikroviļņu krāsnī. Neraugoties uz abšaubāmo informāciju, daži viedtālruņu lietotāji jau paspējuši šo iespēju izmēģināt. 

Iznīcināt blenderī

Izlases veidotāji norāda, ka viedtālruņa blenderēšana, visticamāk, ir ātrākais un efektīvākais "iPhone" iznīcināšanas veids. 

Kombinēti iznīcināšanas veidi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!