Foto: Privātais arhīvs
Par visai neparastu incidentu vēsta amerikāņu mediji – Menas štata Kenbankas pilsētā kāda 14 gadus veca meitene stundu laikā aizdegusies no sava iPhone viedtālruņa.

Kā vēsta ASV mediji, māte Džūdija Miligana savai meitai (viņas vārds netiek izpausts) iPhone 5C tālruni nopirkusi pirms diviem mēnešiem, bet tobrīd pat iedomāties nav spējusi, ka šī viņas meitas veselību pakļaus nopietnam riskam.

Pagājušajā nedēļā meitene, kā ierasts, devās uz skolu, neaizmirstot paņemt telefonu. Ieņēmusi savu vietu, meitene sāka gatavoties stundai, bet tad viņas klasesbiedri izdzirdēja sprakšķi un ieraudzīja, kā no meitenes kājstarpes paceļas dūmu mutulis.

"Sākumā visi dzirdēja dīvainu skaņu un ieraudzīja dūmus, bet ne visi saprata, kas notiek. Par laimi, skolniece, sajutusi ko nelāgu, nekrita panikā, bet ātri piecēlās un novilka no sevis degošo apģērbu," komentējis skolotājs Džefs Rodmens.

Daļa klasesbiedru metušies palīgā, bet pārējie tikmēr izsaukuši mediķus, tādā veidā izglābjot meiteni no vēl nopietnākām traumām.

"Pat tad, kad meitene bija novilkusi bikses, tās turpināja degt, bet no kabatas izkritušais telefons joprojām gruzdēja," situāciju skaidrojuši aculiecinieki.

Rezultātā meitene guvusi otrās pakāpes muguras un kāju apdegumus, bet to, kas izraisījis viedtālruņa aizdegšanos, tā arī nav izdevies noskaidrot.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!