Foto: NASA

Kāds ASV Nacionālās Aeronautikas un kosmosa administrācijas (NASA) fotogrāfiju pētnieks ir pārliecināts, ka jau vairākas desmitgades NASA koriģē savas fotogrāfijas, dzēšot no tām kadrā iekļuvušas paranormālas parādības.

Taču īpašu uzmanību izpelnījies, iespējams, eņģelis, ko NASA kosmonauti nofotografējuši 1969. gadā kosmosa kuģa Apollo-11 misijas laikā uz Mēnesi - precīzāk, atgriežoties no tā.

Eņģeļa "pierādījums" publicēts kādā no ufologu mājaslapām, un autors norāda precīzas adreses uz abām fotogrāfijām: oriģināls ar eņģeli apskatāms šeit, bet labotā bilde - šeit.

Oriģinālajā fotogrāfijā redzams "kaut kas" balts, kas virmo gaisā Zemes orbītā, un pētnieks, kurš gadiem kolekcionējis neparastas NASA fotogrāfijas, ir pārliecināts, ka bildē ir redzams eņģelis.

Tā kā retušētā fotogrāfija ir krietni vien blāvāka, pētnieks uzskata, ka tas darīts ar nolūku, lai viltojums netiktu atklāts un, otrkārt, lai plašāk nebūtu zināms, ka NASA jau tolaik spēja uzņemt tik augstas izšķirtspējas fotogrāfijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!