Foto: Vida Press
Šonedēļ plašākas sabiedrības novērtējumam sniegts pētījums par vidējo dzimumlocekļa garumu dažādos pasaules reģionos, un latviešiem ir pamats lepoties – pašmāju kungu krāniņi erekcijas stāvoklī pārspēj igauņu un lietuviešu vīrišķos lepnumus.

Kā liecina pētījuma dati, vidējais Latvijas vīriešu dzimumlocekļa garums miera stāvoklī ir 10 centimetri, savukārt erekcijas brīdī – 14,69 centimetri.

Savukārt, igauņu ļengano krāniņu vidējais garums ir 11 centimetri, bet uzbudinājumā tie izslejas līdz 13,78 centimetriem.

Lietuvieši uz Baltijas valstu fona neatpaliek. Šīs zemes vīriešu locekļa vidējais garums miera stāvoklī ir 9,9 centimetri, bet uzbudinājumā – 14,55 centimetri.

No latviešiem manāmi atpaliek krievi – miera stāvoklī šīs zemes kungu krāniņš vidēji sasniedz 9,6 centimetru garumu, savukārt erekcijas brīdī izslejas līdz 14,16 centimetriem.

Brangi vīriešu peņi atrodami Āfrikā – dažās šī reģiona zemēs erekcijas stāvoklī tie vidēji pārsniedz 17 centimetrus. Savukārt Āzijas valstīs kungiem nav paveicies – daba tos aplaimojusi ar visai nelieliem locekļiem, kas pat erekcijas stāvoklī uz pasaules fona nespēj konkurēt.

Jāatzīmē, ka uz Eiropas valstu fona izceļas beļģi. Miera stāvoklī šīs zemes vīriešu loceklis vidēji sasniedz 12,1 centimetru, savukārt uzbudinājumā – 15,4 centimetrus. Savukārt īriem, itāļiem un grieķiem miera stāvoklī locekļa vidējais garums ir tikai nedaudz virs astoņiem centimetriem.

Sīkāk ar pētījumu var iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!