Foto: Helena Jankovičová Kováčová, pexels.com
Nereti dāvanu pirkšanas laiks ir izaicinājumiem pilns – kā iepriecināt savus tuviniekus, lai viņi dāvanu tiešām novērtētu? Un ko darīt, ja perfektā dāvanas ideja nedodas rokās? Par laimi, ar mūsu četrkājainajiem draugiem ir daudz vienkāršāk, jo, visticamāk, tavs suns no sirds priecāsies arī par tādu sīkumu kā dāvanu papīra saplosīšana, bet kaķis labu laiku pavadīs kartona kastē, kas iepriekš kalpoja kā iepakojums kādai dāvanai.

Lai gan viņu priekam nevajag daudz, svētki var būt tas laiks, kad atļauties nedaudz vairāk, lai ilgtermiņā padarītu mīluļa dzīvi jaukāku. Lūk, dažas idejas Ziemassvētku dāvanām četrkājainajiem draugiem! Varam pačukstēt, ka vairākas sarakstā esošās zoo preces atvieglos dzīvi arī tev!

Guļvieta kaķiem – 37,99 €

Ja esi kaķa saimnieks un sabiedrotais, tad apdomā šīs burvīgās mājiņas iegādi – tajā kaķis var ne tikai ieritināties kārtējai diendusai, bet arī veiksmīgi paslēpties.

Groziņš-guļvieta suņiem – 39,99€

Kurš būtu domājis, ka zoo preču veikals var būt vieta, kur iegādāties interjera lietas? Pītais vītola zaru groziņš būs ne tikai glīts dizaina elements, bet arī mīksta un ērta guļvieta tavam sunim.

Siltumu uzturoša suņu guļvieta – 29,99 €

Šī guļvieta ir īpaša ar to, ka atstaro dz­īvnieka izdal­īto siltumu, uzturot guļvietu un suni siltu, tāpēc gultiņa ir īpaši piemērota ļoti jauniem vai slimiem mājdzīvniekiem.

Guļvieta kaķiem – 49,99€

Kaķi mīl siltus stūrīšus, un tieši tāpēc šī guļvieta būs tava kaķa mīļākā vieta visā mājā – to var piestiprināt pie radiatoriem, kas nodrošinās siltu un omulīgu atpūtas vietu tavam kaķim visas ziemas garumā.

Foto: dinozoo.lv

Rotaļu paklājs suņiem – 20,98 €

Zoo veikals ir īstā vieta, kur meklēt ne tikai pirmās nepieciešamības preces savam mīlulim, bet arī piederumus dažādām aktivitātēm. Interaktīvās spēles ir lieliska dāvana dzīvniekiem, jo nodrošina gan papildu kustības, gan prāta stimulāciju.

Interaktīva spēle kaķiem – 19,98 €

Šī spēle sastāv no dažādām atverēm un šķēršļiem, kas liek kaķim domāt un veikli kustēties, lai iegūtu gardumu. Turklāt šim modelim uzstādāmas dažādas grūtības pakāpes, tāpēc ir pielāgojams dažāda vecuma kaķiem.

Rotaļlieta suņiem – 13,48 €

Nereti suņi saviem saimniekiem ir ļoti pieķērušies, tāpēc došanās ārpus mājas četrkājaino draugu var uztraukt. Šī rotaļlieta imitē sirdspukstus, sniedzot sunim mierinājumu tavas prombūtnes laikā.

Foto: dinozoo.lv

Rotaļlieta kaķiem – 5,98 €

Kopīgas spēles rada spēcīgu saikni starp dzīvnieku un saimnieku, un šī rotaļlieta ir labs veids, kā to panākt. Košie un kustīgie piekariņi liks kaķa acīm mirdzēt un nodrošinās ikdienas aktivitāšu devu.

Ziemassvētku tematikas nagu asināmais – 11,99 €

Šī tematiskā rotaļlieta ir ne tikai svētku noskaņas radīšanai, bet arī praktiskam labumam – krāsainās bumbiņas pievērsīs kaķa uzmanību, reizē parādot kaķim labāko vietu nagu asināšanai.

Stratēģiska spēle suņiem – 18,74 €

Šī spēle paredzēta mājdzīvnieka stratēģiskās domāšanas attīstīšanai – spēlē ir četri elementi, kurus var dažādi izvietot. Ja suns spēj tos atvērt, tad tiek pie gardumiem.

Foto: dinozoo.lv

Smaržas suņiem – 5,99 €

Zoo preces mūsdienās ir ļoti dažādas! Kāpēc gan neiepriecināt savu suni (vai varbūt tomēr sevi pašu) ar patīkamu aromātu pēc suņa vannošanas?

Bļodas suņiem ar statīvu – 59,99 €

Statīvs ir funkcionāli svarīgs elements, lai bļodu augstumu varētu pielāgot tava suņa augumam un nenodarītu kaitējumu mugurai. Statīvs ir ērti regulējams un viegli noturēs divas 2,4 litru bļodas.

Automātiskā barotava – 179 €

Šī ir viena no dārgākajām dāvanām sarakstā, taču ievērojami atvieglos tavu ikdienas plānošanu. Automātiskā barotava parūpēsies par mīluļa barošanu reizēs, kad aizkavēsies darbā vai ballītē. Turklāt barotavā ierīkota arī kamera un skaļrunis, kas ļaus ar aplikācijas palīdzību komunicēt ar dzīvnieku.

Automātiskā dzirdinātava – 29,99 €

"Dino zoo" veikalā iespējams iegādāties suņu dzirdinātavu jeb strūklaku, kas raisīs suņa interesi par ūdens dzeršanu, kā arī ūdens ilgāku laiku saglabāsies svaigs.

Foto: dinozoo.lv

Koka trepes dzīvniekiem – 74,99 €

Ja esi saimnieks maza izmēra sunītim vai vecākam dzīvniekam, tad šie pakāpieni būs lielisks palīgs, lai ļautu mīlulim nokļūt, piemēram, uz dīvāna vai palodzes, kas citādi būtu nepieejami.

Tualete kaķiem – 125 €

Izvēlies savam kaķim dāvanu, kas atvieglos dzīvi tev pašam! Funkcionālā kaķu tualete daļu darba izdarīs tavā vietā, pateicoties mehāniskai pakaišu izsijāšanas funkcijai.

Māja-rotaļu laukums kaķiem – 399 €

Ja arī tavs kaķis katru dienu mēģina nokļūt augstākajos plauktos, tad tu noteikti zini, ka kaķi mīl visu redzēt no augšas. Šāda tipa mājiņa ne tikai apmierinās mīluļa vēlmi kaut kur uzrāpties, bet arī sniegs iespēju parotaļāties un trenēt veiklību.

Četrkājainie draugi katru dienu mums dāvā neizmērojamu mīlestību un smieklus, tāpēc neaizmirsti arī tu iepriecināt savu mīluli! Mājdzīvnieku barību un gardumus, aizraujošas spēles, piederumus pastaigām un citas zoo preces meklē www.dinozoo.lv!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!