Foto: Publicitātes foto
Pēdējo gadu laikā tehnoloģiju ražotājs "Huawei" ir ne vien iekarojis vietu tehnoloģiju entuziastu sirdīs, piedāvājot jaunākās tehnoloģijas par pieejamu cenu, bet arī izveidojot īpaši "Huawei" lietotājiem paredzētu lietotņu veikalu – "AppGallery". Lietotņu veikals, kā svaigs un pavisam nebijis produkts, ir radījis arī pamatu dažādu mītu izplatībai par tajā pieejamo lietotņu klāstu. Tādēļ zemāk "Huawei" eksperts atspēko un izskaidro populārākos mītus par "AppGallery" lietotņu veikalu.

Mīts Nr. 1: Nav pietiekami daudz lietotņu

Patiesība: "AppGallery" pieejams vairāk nekā 141 tūkstotis lietotņu

"AppGallery" ir pieejamas tūkstošiem lietotņu no visām kategorijām, tostarp pasaules vadošās un vietējo izstrādātāju lietotnes. Uzsvars tiek likts uz to, ko patērētāji visvairāk vēlas, un tagad viņiem ir iespēja izvēlēties no vairāk nekā 141 000 lietotņu, kas darbojas ar HMS ("Huawei Mobile Services") – "Huawei" jauno viedtālruņu bāzes sistēmu. Salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, lietotņu skaits, kam lietotāji var piekļūt "AppGallery" lietotņu veikalā, pat ja netiek izmantotas HMS ierīces, ir palielinājies par 118%.

Mīts Nr. 2: "Huawei Mobile Services" viedtālruņos nedarbojas populāras un pieprasītas lietotnes

Patiesība: Tās darbojas lieliski

Ir izskanējuši apgalvojumi, ka "Huawei" ierīces neatbalsta vai nenodrošina piekļuvi pasaulē populārākajām un pieprasītākajām lietotnēm. Lietotāji, kuri vēlas piekļūt, piemēram, "Facebook", "Zoom" vai "WhatsApp", var to viegli izdarīt savās HMS ierīcēs un lejupielādēt tās no vienas platformas – "AppGallery". Arī citas starptautiski populāras lietotnes, piemēram, "Telegram", "TikTok", "Snapchat", "Tinder" un "Microsoft Office" var viegli atrast, lejupielādēt un iestatīt no "AppGallery".

Tāpat "Huawei" rūpējas par to, lai katrā kategorijā būtu pietiekami plašs klāsts ar globāli atzītām lietotnēm katra lietotāja gaumei, kā, piemēram, lai klausītos mūziku, ir pieejama straumēšanas platforma "Deezer" un, lai ātri un droši nokļūtu no punkta A uz punktu B, ir pieejams "Bolt".

Mīts Nr. 3: Vietēji izstrādātas lietotnes nav līdzvērtīgas globāli atzītām

Patiesība: Gluži pretēji – tieši tas padara "AppGallery" platformu tik atšķirīgu

Viens no "Huawei" stratēģijas stūrakmeņiem ir sniegt uzlabotus un mērķētus pakalpojumus vietējām kopienām. "AppGallery" lieto patērētāji no vairāk nekā 170 valstīm un reģioniem, kas novērtē tieši viņu vajadzībām un vēlmēm paredzētas lietotnes. "Huawei" ir izveidojis partnerattiecības ar vietējiem lietotņu izstrādātājiem, kuri izprot savu reģionālo un vietējo auditoriju un var pievienot papildu uzlabojumus, kā, piemēram, vietējam tirgum paredzētas akcijas, kuponus un bezmaksas dāvanas.

Mīts Nr. 4: "AppGallery" trūkst "Google" lietotņu

Patiesība: "Huawei" piedāvā lietotņu alternatīvas

"Huawei" ir izveidojis savas lietotnes, kas ir līdzvērtīga alternatīva "Google" lietotnēm. "Huawei" pārlūks nodrošina tādu pašu lietošanas pieredzi, kāda parasti tiek asociēta ar "Chrome". Tāpat HMS tālruņos ir iepriekš ielādēta "Petal Maps" un tiek piedāvāti "Huawei" palīgi un mākoņpakalpojumi drošai attēlu, videoklipu, kontaktu un piezīmju glabāšanai. HMS tālruņos ir pieejams arī digitālais maks, kurā var saglabāt lojalitātes kartes, kuponus un piekļuves kartes ērtākiem ikdienas pirkumiem. Kā arī ir nodrošināta pieeja "Gmail" e-pastam ar "Mail Client", kas izveido drošu savienojumu ar lietotāja "Gmail" kontu, lai ērti pārlūkotu un atbildētu uz ziņām. "Huawei" viedtālruņu lietotāji ikdienā izmanto šīs pilnībā funkcionālās pakalpojumu lietotnes bez problēmām.

Mīts Nr. 5: Atsevišķās kategorijās ir maz noderīgu lietotņu

Patiesība: "Huawei" pievērš papildu uzmanību svarīgu kategoriju papildināšanā

Pēdējā pusotra gada laikā "Huawei" ir koncentrējies uz galveno lietotņu kategoriju papildināšanu un trūkumu novēršanu. Uzņēmuma galvenās attīstības prioritātes ir finanšu, navigācijas, ikdienas pakalpojumu, sporta un transporta nozares. Piemēram, finanšu kategorijā "AppGallery" ir pieejamas banku pakalpojumu lietotnes, kā arī sortimentam regulāri tiek pievienotas jaunas finanšu pakalpojumu lietotnes.

"Huawei" ierīču lietotājiem ir pieejamas lietotnes, kuras viņi visvairāk vēlas vai kuras viņiem visvairāk ir nepieciešamas. Iespējams, ka pieņēmumi par lietotņu trūkumu, kad "Huawei" uzsāka "AppGallery" darbību, izraisīja zināmas šaubas, taču tas tikai mudināja uzņēmumu pievērsties sava lietotņu veikala klāsta papildināšanai un uzlabošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!