Foto: Publicitātes attēls
Šajā nedēļas nogalē bārs "Tinte" svinēs piecu gadu jubileju, tāpēc sestdien, 22. augustā, visi tiek aicināti uz Valmieru. Tā kā šīs būs dzimšanas dienas svinības, tad kā dāvanu bārs "Tinte" saviem viesiem dos iespēju redzēt vairāk nekā desmit dažādu mūzikas grupu, DJ un citu mākslinieku uzstāšanos.

Kā jau ierasts, "Tintes" dzimšanas dienas svinības notiks ne tikai bāra telpās. Bez jau ierastās skatuves bāra iekštelpās, kur saimniekos Egons Reiters un Toms Grēviņš, uz lielās āra skatuves uzstāsies stand-up komēdijas pionieri no "Comedy Latvia", grupas "Very Cool People" ar Ralfu Eilandu, "Triānas Parks" un "Bandmaster". Dzirdēsim arī latviešu repa mākslinieku "Edavārdi", perkusiju meistaru Eināru Latiševu. Pēc grupām balli līdz pašam rītam cienīgi nospēlēs DJ All-viss, DJ PM2theAM un DJ Mr. Armand. Lai pasākumu saturētu rāmjos, to vadīs MC Kress un Jānis Rozītis. Lai būtu ne tikai muzikāls, bet arī vizuāls baudījums, šogad īpašu noskaņu radīs video projekciju meistara Blanko darbi. Starpcitu, runā, ka esot arī paredzēta slepeno mākslinieku uzstāšanās. Kuri tie būs - to varēs uzzināt tikai "Tintes" dzimšanas dienas vakarā.

Bāra "Tintes" dzimšanas diena augusta beigās ir viens no gaidītākajiem pasākumiem Valmierā. Pirmajā gadā "Tintes" dzimšanas diena tika svinēta āra terasē uzslietā teltī, kurā uzstājās vairāki DJ, taču šo piecu gadu laikā "Tintes" dzimšanas diena ir izaugusi līdz mini festivāla apmēriem, kas pulcē ne tikai daudz cilvēku, bet arī kvalitatīvus māksliniekus. Ar katru gadu tiek palielināta arī dzimšanas dienas svinību teritorija. Šogad tā ir četras reizes lielāka nekā pagājušajā gadā. Kārtējo reizi bārs "Tinte" uz vienu nakti ieņems Valmieras tirgus teritoriju un pārvērtīs to līdz nepazīšanai.

Viens no šī gada jaunumiem ir interneta radio tiešraide no bāra "Tintes", kurā sestdien visas dienas garumā varēs dzirdēt aktuālākos jaunumus un intervijas ar mūziķiem un darbiniekiem. Jāmin, ka galvenais mērķis "Tintes radio" izveidei ir iespēja pasākuma viesiem jau dienas laikā saņemt pozitīvas emocijas, lai ar tām vakarā dotos uz "Tintes" svinībām. Klausies Tintes radio te: http://barstinte.lv/radio/

Ieeja pasākumā ir bez maksas, vienīgais noteikums ir 18+ un līdzi obligāti jāņem pase, ID karte vai autovadītāja apliecība. Pasākumu atbalsta Radio TEV, Storent, Rancho parks, Valleta, Jagermeister, Plastik un Cēsu alus.

Seko sociālajos tīklos:

https://www.facebook.com/BarsTinte

http://www.draugiem.lv/tinte/

https://twitter.com/barstinte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!