Foto: Publicitātes foto
"CityKids in the Forest" ir iemīļots rotaļu un ballīšu svinēšanas komplekss iekštelpās bērniem līdz 12 gadu vecumam, radīts bērnu aktīvai atpūtai, attīstībai un sozializācijai vidē, kas rosina uz brīdi piemirst par viedierīcēm un nodoties jautrām un aizraujošām fiziskām aktivitātēm kopā ar ģimeni un draugiem, kā arī veicina komunikācijas un sadarbības prasmju attīstību.

"CityKids in the Forest" saknes ir meklējamas Tartu, kur "CityKids in the Forest" radītāji 2013. gadā atvēra līdzīgu rotaļu centru "Metsapere" ("Meža ģimene"), kas ir kļuvusi par vienu no iecienītākajām bērnu rotaļu un ballīšu svinēšanas vietām.

Rotaļu centrs apzināti veidots tā, lai vienas ģimenes dažāda vecuma bērni varētu nākt spēlēties vienuviet. Ir taču žēl, ja ģimenes mazā trīsgadnieka dzimšanas dienas svinībās negrib piedalīties desmitgadīgā māsa vai brālis, jo nevar atrast sev piemērotu nodarbošanos! "CityKids" rotaļu mežā aizraujošas nodarbes sev atradīs gan mazuļi, gan bērnudārza vecuma bērni, gan skolas vecuma bērni.

Komplekss aizņem 1370 kvadrātmetrus plašu telpu un piedāvā 12 unikālas atrakcijas dažādu vecumu bērniem, kas izgatavotas pēc "CityKids in the Forest" speciāla pasūtījuma. Mazuļu stūrītis – vismazākajiem apmeklētājiem; "Ūdru kalns" – 4 metrus augsts trīs joslu slidkalniņš ar tramplīniem; kameršļūkšanas trase – ziemas priekiem un ātrumam visa gada garumā; sporta laukums basketbola un futbola turnīriem; batuti – lēkātpriekam; Mežavecīša Sitija šķēršļu trase – trīs līmeņu trase izaicinājumiem un piedzīvojumiem; "Pūču māja" – labirints drosmīgajiem; "Vāverēnu dobums" – veiklības un patstāvības treniņam; "Kluču stūrītis" – radošiem būvdarbiem; "Bumbu māja" – bumbu cīņām; "Āpšu pilsētiņa" – cauruļveida labirints vairākos līmeņos.

Rotaļu centra iedvesmotāja ir Baltijas skaistā daba. "CityKids in the Forest" radītajā rotaļu mežā, bērni var spēlēties starp eglēm, sēnēm, dažādiem meža augiem un dzīvniekiem, kā arī iejusties dažādu meža dzīvnieku lomās. Kā jau īstā mežā, šeit var kārtīgi izkustēties un izlādēties – skriet, kāpelēt, rāpties, pārvarēt šķēršļus, lēkāt, meklēt izeju un vizināties no kalniem, līdz ar to izvingrinot visas muskuļu grupas.

Meža tematika ir klātesoša visā kompleksā. Koka elementi, meža zvēru figūras un zīmējumi, kā arī īsts meža gariņš - Sitijs, kas ir šīs vietas īstais saimnieks. Atnākot uz "CityKids in the Forest", bērnu ir iespēja izraut no digitālās vides, tā vietā piedāvājot interesantas un aizraujošas aktivitātes kopā ar citiem vienaudžiem.

"CityKids in the Forest" rotaļu centrā bērni netiek atstāti vieni bez vecāku uzraudzības. Vecākiem ir iespēja pabūt kopā ar bērniem, papriecāties par bērnu sasniegumiem un jauniegūtajiem draugiem, kā arī atbalstīt un uzmundrināt, ja rodas tāda nepieciešamība.

"CityKids in the Forest" ir iecienīta bērnu ballīšu svinēšanas vieta. Īpašās svinību telpās var sapulcēties lielākā vai mazākā kompānijā, lai pie svinību galda nosvinētu tādus īpašus notikumus kā dzimšana diena, vārda diena, ziemassvētki, bērnu dārzu vai pamatskolas izlaidums, interešu grupu sezonas noslēgumus, utml. Par garlaicību vai īpašu izklaides programmu nav jāuztraucas, jo kopā ar draugiem laiks atrakcijās paiet jautri un ātri. Svinot bērnu ballīti "CityKids in the Forest", tiek piedāvāta arī 20 minūšu ilga diskotēka – iespēja padejot jautras mūzikas un disko apgaismojuma pavadībā.

http://citykids.lv/

https://www.facebook.com/CityKidsRiga/?fref=ts

"CityKids" rotaļu centrs

Ganību dambis 7k, 4. korpuss, Rīga,

Atvērts katru dienu no pulksten 10 līdz 21.30.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!