Foto: Publicitātes foto
Straujiem soļiem pienākusi siltā sezona, kad ieplānots pievērsties mājokļa vai terases labiekārtošanai un reizē tik ļoti gribas pavadīt brīvdienu svaigā gaisā, baudot pirmos siltos saules starus. Kā lai lietderīgo apvieno ar patīkamo? Apmeklējot DECCOC CENTRS Dizaina un Garšas festivālu 11. maijā!

Tas ir aizraujošs pasākums bērniem un pieaugušajiem, kas jau otro gadu tiek rīkots dizaina priekšmetu un apdares materiālu tematiskajā kvartālā DECCO CENTRS Katlakalna ielā 6D. Festivāls norisināsies 11. maijā no plkst. 12.00 – 18.00. aicinot baudīt lielisku atmosfēru, nogaršot street food ēdienu izlasi no itāļu, spāņu, meksikāņu, latviešu un Āzijas virtuvēm un gūt iedvesmu mājokļa un dārza iekārtojumam, kopā ar ģimeni ļaujoties mūzikas ritmiem un piedaloties dažādās aktivitātēs.

Street food jeb ielas ēdiens ir bijis iecienīts jau Senajā Grieķijā, kad lielākajās pilsētās pastāvēja tradīcija iegādāties gatavas maltītes tirgus stendos un tās notiesāt turpat uz vietas. Šī neparastā tradīcija ir saglabājusies līdz pat mūsdienām. Street food stendos tiek gatavotas un pārdotas ātri pagatavojamas maltītes – sākot no svaigām austerēm, beidzot ar burgeriem, Wok nūdelēm, sautējumiem un fritētiem gardumiem. Pasākumi, plašais ēdienu klāsts un kopības sajūta ir neatņemas Street food festivālu sastāvdaļas. Taču "Dizaina un Garšas festivāls" ir unikāls ar to, ka tas piedāvā apvienot Street Food tradīcijas un labu atmosfēru ar iespēju iepazīties ar šīs sezonas jaunumiem un tendencēm interjerā.

Kvartālā ir 23 salonveikali, un teju katrs no tiem festivāla ietvaros organizē interesantas aktivitātes, ļaujot ciešāk ielūkoties dizaina un interjera pasaulē un baudīt ģimenisku atpūtu. "Tikkurila Pro Centrs" salonā norisināsies puķupodu gleznošanas meistarklase bērniem, "Laura Ashley" piedāvās apgleznot sejiņas. Savukārt pieaugušajiem būs iespēja atklāt grilēšanas noslēpumus kopā ar šefpavāru Gati Grosbergu salonā "Arens", piedalīties Latvijas pirmajā "Innovation" dīvānu rallijā, apmeklēt bezmaksas interjera dizainera konsultācijas un izstādi "Bauhaus 100 un Le Corbusier: agrīnais modernisms"' salonā "HL studija" , uzzināt noderīgus traipu tīrīšanas padomus salonā "Anitra", kā arī piedalīties degustācijās, konkursos un aktivitātēs, ko piedāvās citi saloni.

Festivāla īpašais viesis: "Moller Auto Krasta" festivāla ietvaros pirmo reizi Latvijā prezentēs jauno mazās klases apvidus auto Volkswagen T-Cross.

Arī ēdinātāji būs parūpējušies par īpašām izklaides iespējām. Katru stundu kāds no ēdinātājiem piedāvās īpašus konkursus, kuros bez maksas varēs piedalīties jebkurš no pasākuma viesiem. Apmeklētājiem būs iespēja piedalīties čili ēšanas sacensībās, pašiem gatavot burgerus un saldējumu, degustēt viskiju un daudzus citus gardumus, kā arī piedalīties spēlēs un meistarklasēs.

Festivāla rīkotāji aicina kopā atklāt festivālu sezonu, padarot Dizaina un garšas festivālu par ikgadēju tradīciju, kurā DECCO CENTRS nozares profesionāļi kopā ar apmeklētājiem atraktīvā veidā svin pavasara atnākšanu un gaida vasaru.

Festivāla programmu vari apskatīt te: https://decco.lv/festivals/

Ieeja bez maksas.

DECCO CENTRS ir Baltijā lielākais interjera, dizaina priekšmetu un apdares materiālu tematiskais kvartāls, kas apvieno vadošos nozares profesionāļus mājokļu un sabiedrisko telpu labiekārtošanā. Šeit atradīsiet plašāko piedāvājumu: telpu apdares materiāliem, grīdas segumiem un durvīm, virtuves mēbelēm un aksesuāriem, santehnikai, flīzēm, vannas istabas mēbelēm un aksesuāriem, mājas un sabiedrisko telpu mēbelēm un interjera priešmetiem, mājas tekstilam, dārza mēbelēm.

DECCO CENTRS profesionāļi nodrošina pilnu pakalpojumu klāstu – sākot no konsultācijām preču izvēlē līdz to piegādei un uzstādīšanai.

Plašākā izvēle jebkurai ar mājokļa iekārtošanu saistītai vajadzībai, ērta nokļūšana, bezmaksas autostāvvieta kā arī labākais serviss – tās ir priekšrocības, ko novērtēs ikviens DECCO CENTRS apmeklētājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!