Foto: Publicitātes foto
No 8.marta līdz 13.aprīlim Kultūras centra "Grata JJ" mākslas galerijā "MuseumLV" ir apskatāma Dmitrija Lavrentjeva personālizstāde "Līdzsvara laiks".

Izstāde "Līdzsvara laiks" izvērtē padarīto un iepazīstina skatītājus ar mākslinieka darbiem, kas tapuši laikā no 2014. līdz 2019.gadam. Atgriežoties ar izstādi pēc četru gadu klusēšanas, ir iestājies līdzsvara laiks, kurā māksliniekam vienmēr ir taisnība. Mākslinieks mūs visus aicina apstāties ikdienas skrējienā un atrast līdzsvaru sevī un sev apkārt.

Mākslas zinātnieki Dmitrija Lavrentjeva darbos allaž atzīmē Latvijai neraksturīgo ekspresionisma estētiku. Tajos ir jūtams pirmatnējais dzinulis, kāds mistisks, maģisks spēks. Sulīgi intensīvi krāsu kontrasti, "mežonīgs" pastozs triepiens un demonstratīvi nevīžīga, vibrējoši asa līnija ir nemainīgas viņa oriģinālā mākslinieciskā rokraksta iezīmes.

Izstāde ir apskatāma Kultūras centra "Grata JJ" mākslas galerijā "MuseumLV" pirmajā stāvā, Andreja Pumpura ielā 2, Rīgā. Plašāka informācija http://www.museumlv.com/

Galerija apmeklētājiem atvērta darba dienās, izņemot pirmdienu, no plkst. 11:00 līdz 19:00 un sestdien no plkst. 11:00 līdz 17:00. Pirmdien un svētdien – slēgts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!