Foto: Publicitātes foto
Par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai, universālveikals Elkor Plaza aicina visus bērnus un viņu ģimenes uz īpašu pasākumu – Ģimeņu sporta svētkiem, kas norisināsies 31.maijā universālveikalā Elkor Plaza Brīvības gatvē 201. Gan mazākos, gan lielākos pasākuma apmeklētājus sagaidīs raiba svētku programma – dažādi priekšnesumi, sporta stafetes un daudz citas aktivitātes.

Pasākuma programmā padomāts gan par lielajiem, gan mazajiem Ģimeņu sporta svētku apmeklētājiem. Elkor Plaza viesi varēs piedalīties dažādās ģimenes stafetēs, skrituļslidošanas un velo braucienos, kā arī  LEGO CHIMA konkursā. Viesus priecēs bērnu popgrupas un deju kolektīvi, darbosies dažādas radošās darbnīcas, piepūšamās atrakcijas un izjādes ar poniju. Cīņas arēnā varēs trenēt precizitāti šaujot BOOMCO mērķī un vērot Max Steel varoņu cīņas.

Pieaugušos pasākuma apmeklētājus iepriecinās testa braucieni ar automašīnām TOYOTA AURIS TS, TOYOTA RAV4 un LEXUS RX 45OH, kā arī Baltic Beach Hotel skaistuma oāze.

Protams, padomāts arī par vērtīgām un interesantām konkursu un stafetes balvām. Uzvarētāji dažādās disciplīnās saņems Elkor dāvanu karti 100 eiro vērtībā, uz nedēļas nogali savā īpašumā iegūs TOYOTA Auris TS no WESS Motors ar pilnu bāku un atpūtu SPA viesnīcā EZERI, dāvanu karti no Baltic Beach Hotel, kā arī iespēju nosvinēt savu dzimšanas dienu kopā ar "Pasaku nams" ballīšu veidotājiem.

Rūpējoties par to, lai ikviens varētu aktīvi sākt vasaras sezonu, Elkor Plaza šajā dienā dāvā arī 20% atlaidi visiem velosipēdiem, skrituļslidām un sporta apaviem.

Uz tikšanos Ģimeņu sporta svētkos Elkor Plaza Brīvības gatvē 201!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!