Foto: Publicitātes foto
Turot īkšķus par Latvijas basketbola izlasi Eiropas čempionātā, kinoteātris "Kino Citadele" īpašā seansā 8. septembrī pulksten 19.20 piedāvā uzlādēt emocijas un izjust uzvaras garšu, uz lielā ekrāna noskatoties filmu par pirmajiem Eiropas čempioniem basketbolā – Latvijas izlasi jeb "Sapņu komanda 1935".

Režisoru Aigara Graubas un Andeja Ēķa 2012. gada filma par Latvijas izlases spraigo uzvaru Eiropas čempionātā basketbolā "Sapņu komanda 1935" bija viena no skatītākajām latviešu filmām kinoteātrī "Kino Citadele", kino to noskatījās vairāk nekā 20 000 cilvēku. Tiem, kas vēl nepaguva to noskatīties un tiem, kas vēlas atsvaidzināt emocijas un iespaidus uz lielā ekrāna, ir vienreizēja iespēja to izdarīt jau šajā nedēļas nogalē – 8. septembrī 19.20 kinoteātrī "Kino Citadele".

Pirms filmas skatītājiem būs ekskluzīva iespēja pirmajiem redzēt unikālas epizodes no jaunās režisora Aigara Graubas filmas "Nameja gredzens", kas uz ekrāniem gaidāma vien 2018. gada janvārī!

Pirms filmas apmeklētājus sagaidīs gardie un veselīgie "Baltais" "Protein" jogurti, kad būs uzkrāta enerģija no dzēriena, atbilstoši pasākuma tematikai varēs izmēģināt roku "Ghetto Games" aktivitātē, un, ja veiksme ir tavs sabiedrotais, doties pie "Circle K" laimes rata un tikt pie vilinošām balvām.

Biļetes pieejamas kinoteātra kasēs, internetā un "Forum Cinemas" mobilajā lietotnē. Nenokavē un iegādājies labākās vietas jau šodien, līdz pasākumam atlikušas vien 2 dienas: http://www.forumcinemas.lv/Event/301017/

Par filmu:

1935. gadā Ženēvā tiek rīkots pirmais Eiropas čempionāts basketbolā. Basketbols Eiropā ir jauna un ne īpaši populāra spēle, komandas iepriekš nav tikušās starptautiskās sacīkstēs. Visi grib būt pirmie, ierakstīt savas valsts vārdu sporta vēsturē.

Čempionātam gatavojas arī Latvijas valsts vienība. Jaunais treneris Baumanis ir pārliecināts, ka viss ir iespējams, viņš tic, ka basketbols var kļūt par populāru spēli, ka var apvienot cilvēkus ar dažādām interesēm un ambīcijām vienotam mērķim, ka visas valstis Eiropā ir vienlīdz svarīgas un līdzvērtīgas un uzvarēs labākais.

Intrigas un sīkas nebūšanas pārpratumi un raksturu cīņas – tas ir ceļš uz čempionātu.

Uzvarēt var, tikai vispirms uzvarot sevi.

  • Lomās: Jānis Āmanis, Inga Alsiņa, Vilis Daudziņš.
  • Režisori: Aigars Grauba, Andrejs Ēķis.
  • Filma latviešu valodā ar subtitriem krievu valodā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!