Rīgā 2. un 3. maijā izstāžu centrā Ķīpsala notiks starptautiskais deju festivāls "Magic Dance 2015", kurā iekļauti pasaules reitinga posmi Starptautiskajā Latīņamerikas un Eiropas Standarta deju programmā, kā arī Baltijas atklātais karsējmeiteņu reitings "Baltic Cheerleading Cup", informēja pasākuma organizatore un deju kluba "Magic Dance Studio" direktore Jeļena Samuilova-Šabanova.

Sacensības šogad papildinās krāšņa šova programma ar pasaules vadošo dejotāju šoviem. Festivāls ir kļuvis par starptautiski atpazīstamu un skatītāju iemīlētu pasākumu, kā arī vērienīgāko sporta deju festivālu Latvijā. Pasākums ir ne tikai grandiozs, bet arī vizuāli un muzikāli krāšņs. Tajā darbojas dažādas bērnu atrakcijas, darbnīcas un informatīvie stendi.

Jau vairākus gadus "Magic Dance" atzinīgi vērtē gan Latvijas iedzīvotāji, gan viesi no ārzemēm. Daudziem turnīrs "Magic Dance" kļuvis par tradicionālu ģimenes pasākumu. "Magic Dance 2015" piedāvā īpašas biļešu cenas ģimenes locekļiem, atlaides skolēniem un studentiem, kā arī bērniem līdz septiņu gadu vecumam ieeja brīva. "Magic Dance" ir arī labdarības pasākums.

Ģimenes locekļiem, bērniem un studentiem ieeja ir ar 20% atlaidi. Tāpat pieejami īpaši viesnīcu piedāvājumi visiem viesiem, kā arī vietas invalīdiem ratiņkrēslos, kuriem ieeja pasākumā ir brīva. "Magic Dance 2015" būs iespēja apmeklēt bezmaksas deju nodarbības visiem hobija klases viesiem.

Biļetes var iegādāties sacensību norises laikā Ķīpsalā, bet vakara daļas biļetes pie galdiņiem pieejamas www.magicdance.lv/tickets/ mājaslapā.

Sacensības ik gadu tiek rīkotas sadarbībā ar Pasaules Sporta deju Federāciju (WDSF) un Latvijas Sporta deju federāciju (LSDF).

Papildus informācijai apskatiet mūs: http://magicdance.info/lv

Tiekamies Maģiskajā deju pasaulē!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!