Foto: Publicitātes foto
Tava horoskopa zīme par tevi var pastāstīt vairāk, nekā tu iedomājies, tāpēc šodien esi gatavs iepazīties ar to, kā tava horoskopa zīme ietekmē tavas brīvdienas! Vai tas atbilst tev un tavai brīvdienu uzvedībai un kuras horoskopu zīmes ir īsti "ballīšu zvēri"? Noskaidro to mūsu īpašajā brīvdienu horoskopā.

Auns:

Auns, kurš pamostas brīvdienā ir nedaudz nevaldāms, nedaudz rotaļīgs un vienmēr gatavs piedzīvojumiem. Ja runa ir par ballīti, tad Auns būs pirmais, kurš ierosinās karaokes bāru, jo grib izaicināt draugus uz pāris nepelnīti aizmirstiem hitiem

Vērsis:

Vērsis brīvdienās uzasina ragus un dodas cīņā pret garlaicību. Un viņš uzvar, lai arī kur dotos - deju zāle, sporta bārs vai kādas vietējās grupas koncerts. Ja tavā draugu kompānijā ir vērsis, tad tev zināmā mērā ir paveicies - garlaicīgi nebūs.

Dvīņi:

Dvīņi lieliski prot sevī iemiesot divus cilvēkus - viens no viņiem ir atbildīgs profesionālis darba dienās, bet otrs ir neprātīgi profesionāls brīvdienu baudītājs. Nebrīnies, ja dvīņu "instagram" profilā pēkšņi ieraugi bildes no spontānām brīvdienām Spānijā vai izjādes ar zirgiem kādā lauku pļavā.

Vēzis:

Vēzis kaut kā pamanās gan atpūsties strādājot, gan strādāt atpūšoties, tāpēc dažkārt, kad satiec vēzi pludmalē, nevar īsti saprast, vai viņš šobrīd strādā vai atpūšas. Viņš ir tas, kurš tev vienmēr paskaidros, ka strādāt vajag nedaudz mazāk un atpūsties nedaudz vairāk, jo šajā jautājumā viņš ir eksperts.

Lauva:

Lauva vienmēr jūtas īpaši atbildīgs pret brīvdienām. Viņš neļaus tev laiski zvilnēt pie TV, kamēr pārējie ir nodevušies grila piknikam vai izbraucienam gar jūru. Viņš arī būs tas, kurš vakarpusē apzvanīs visu kompāniju, lai atgādinātu, ka tie dzērieni bārā paši sevi neizdzers un ballīte pati no sevis nesāks griezties!

Jaunava:

Aptuveni sešos vakarā piektdienās mēs varam novērot unikālu skatu - šķietami prātīga būtne pārvēršas par ballīšu princesi un atbrīvo no slikta noskaņojuma visus apkārt esošos. Vari nemaz nesaukt jaunavu uz ballīti, jo viņa jau būs tur un meklēs sabiedrotos, lai nodotos dejām uz letes.

Svari:

Iespējams, mierīgākā zīme. Kamēr citi skrien un priecājas, svari nosvērsies par labu mierīgai un baudpilnai atpūtai. Kino un vakariņas? Lieliski. Pastaiga un teātris? Ideāli. Taču reizi sezonā arī svaros pamostas brīvdienu cīnītājs, kurš atpūšas tā, ka pēc tam mierīgi atpūsties vajag vēl vismaz divas dienas.

Skorpions:

Skorpiona dzīves moto - kāds darbs, tāda atpūta. Ja viņš nejūtas šonedēļ labi pastrādājis - brīvdienas pavadīs, lai uzlabotu savu sniegumu darbā. Ja mērķi sasniegti un projekti izpildīti - skorpions būs pirmais, kurš ierosinās to atzīmēt. Dziedāt gan īpaši nepatīk, taču patīk klausīties citus un pamācīt, kā pareizi to darīt.

Strēlnieks:

Strēlniekam brīvdienās patīk aizšaut pēc iespējas tālāk un redzēt pēc iespējas vairāk. Nemāk nosēdēt mierā. Vai tie būtu pilsētas svētki Ventspilī, peldēšanās latgales ezeros vai karsta ballīte Tallinā - Strēlnieks būs klāt. Tieši tāpēc strēlniekiem patīk lepoties ar bagātīgu pieredzi gan Latvijas, gan visas pasaules apceļošanā

Mežāzis:

Kā jau mežāzim pienākas - enerģisks un nedaudz stūrgalvīgs. Nepieļaus to, ka brīvdiena tiek izniekota nelietderīgi. Ja vajadzēs, sarīkos kārtīgu atpūtu turpat mājās, izrotājos visu mitekli ar palmu zariem, sabērs smiltis un sarīkos pludmales noskaņu pat ziemas vidū.

Ūdensvīrs:

Ūdensvīram patīk dabā. Īpaši pļavās, mežos un laukos. Nekas viņu tā neiepriecina kā izlaušanās no pilsētas džungļiem un atpūta svaigā gaisā ar plašu izvēles brīvību. Un tikpat ļoti viņam patīk atgriezties atpakaļ un ienirt atpakaļ darbos. Īpašu sajūsmu viņš piedzīvo dodoties pārgājienos vai talkās.

Zivis:

Zivis, protams, vislabprātāk pavada brīvdienas pie ūdeņiem. Vasarā tiek iekarotas pludmales, ziemā viņas nekautrējas sevi palutināt ar SPA apmeklējumu. Uz vecumdienām zivīm raksturīgi ir mierīgi izbraucieni ar laivām, makšķerēšana vai vismaz kārtīga vanna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!