Foto: Publicitātes foto
Ikvienam dāvanu sarūpēšana rada patīkamas raizes. Vēlamies atrast ko īpašu – tādu, kas ne tikai būtu noderīgs, bet arī radītu paliekošas atmiņas un pozitīvas emocijas. Protams, lai šo īpašo dāvanu sarūpētu, nepieciešama rūpīga un laicīga plānošana. "Omniva" klientu stāsti un dažkārt pat kuriozie piedzīvojumi ir iedvesmojuši mūs izveidot īpašu dāvanu portālu, kas palīdzēs atrisināt abus šos izaicinājumus un sagādāt jēgpilnu dāvanu.

Šajā projektā iesaistās aizvien jauni un lieliski Latvijas ražotāji, kuri ar prieku un mīlestību sarūpēs tieši to īsto un īpašo dāvanu – atliek tikai izvēlēties. "Omniva" šo dāvanu ar prieku, protams, piegādās jebkurā Latvijas un pat visas Eiropas vietā.

Vai dāvana var būt ilgtspējīga un atbildīga? Atbilde viennozīmīgi ir JĀ. To apliecina arī tendences pircēju paradumos – lēmumi arvien biežāk tiek balstīti, izvērtējot ilgtspējas un atbildības pret vidi aspektus. Arī vietējie uzņēmēji arvien vairāk šo faktoru ņem vērā – proti, integrē ilgtspējas principus gan preču ražošanas procesā, gan to kvalitātē, gan arī piegādes ciklā. Ikdienas steigā nemaz nepadomājam, bet viena piegāde uz pakomātu var būt pat 200 reizes efektīvāka par citiem piegādes veidiem vai došanos pašam uz veikalu.

Jāuzsver, ka platformas davanas.omniva.lv ikviens ražotājs ir īpašs un savā piedāvājumā ietver ne tikai pašu dāvanu, bet arī mīlestību, to meistarojot savām rokām. Kopumā no vairāk nekā 60 ražotājiem šeit esam izcēluši tikai dažus zīmolus, kas ne tikai pārsteigs dāvanas saņēmēju, bet arī vienlaikus būs ieguldījums vides un sabiedrības ilgtspējā.

OWA fashion

Sociāls uzņēmums, kas nodarbina un motivē grūtībās nonākušas sievietes iesaistīties, pilnveidoties, izglītoties un dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.

Idejas dāvanai: apdrukātas filca somas, cepures, krekli, džemperi, kleitas un citas preces gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Solid Wood Gifts

Arī spēles un izklaide var būt ilgtspējīgas – ļaujot bērniem radīt, fantazēt un eksperimentēt, tās palīdz mums kļūt par labākiem, laimīgākiem un radošākiem pieaugušajiem. Uzņēmums, kas piecus gadus no Latvijā augušiem kokiem ražo produktus lieliem un maziem.

Idejas dāvanai: dažādas spēles, rotaļlietas, galvlauži, dažādi aksesuāri, biznesa dāvanas un citas.

MUTA store

Uzņēmums, kas savu darbību balsta ilgtspējā, sākot no materiāliem, ražošanas procesa un iepakojuma, līdz pat optimālam un gudram resursu izlietojumam, piegādājot pirkumus saviem klientiem jeb totāls #guiltfreeshopping.

Idejas dāvanai: ļoti ērti organiskās kokvilnas mājtērpi dažādās krāsās un formās, kas pēc sajūtas būs gluži kā otra āda.

ESTERE Nature

Pilnībā dabīga kosmētika, videi draudzīgs iepakojums, ar rokām Latvijā radīti produkti.

Idejas dāvanai: ziepes, šobrīd tik ļoti aktuālie cietie šampūni, ķermeņa kopšanas līdzekļi un dažādi dāvanu komplekti.

DIP-DAP

Latvijā radīts fenomens – koka skrejritenis, kas ražots dabai draudzīgi un tiek nodots lietošanā ne vienam vien mazajam pasaules izzinātājam, tādā veidā taupot resursus un veicinot attīstību.

Idejas dāvanai: skrejritenis gan pavisam maziņiem, gan arī nedaudz lielākiem bērniem vai arī ikviena bērna sapnis – īsta spēļu māja.

Aicinām svētkos atbalstīt vietējos ražotājus, izvēlēties kādu no simtiem iespējamo dāvanu vietējo ražotāju platformā davanas.omniva.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!