Foto: Publicitātes foto
Daudzi var apstiprināt faktu, ka viens no izteiksmīgākajiem sievietes tēla akcentiem ir smaržas. Izvēloties atbilstošu aromātu, var radīt nevainojamu iespaidu, atklāt labākās sava rakstura iezīmes vai izveidot valdzinošu noslēpuma plīvuru, kas liks pievērst sev uzmanību. Kādas smaržas vislabāk izvēlēties?

Domājot par to, kāds aromāts palīdzēs labāk atklāties, vispirms būtu jāatbild sev uz jautājumu, kādas rakstura īpašības visvairāk vēlaties uzsvērt.

Romantiskām, sievišķību izstarojošām personībām sevišķi piemēroti dažādu puķu aromāti – tie ir maigi un vienlaikus arī valdzinoši, tāpēc ļaus justies pārliecinoši un palīdzēs vēl vairāk būt pārliecinātai par sevi. Viens no šobrīd pirktākajiem tualetes ūdeņiem ir "Cerruti" "1881" EDT, kas izceļas ar elegantiem motīviem un lielu dažādu puķu aromātu buķeti – sastāvā atradīsiet vizbulīšu, frēziju, jasmīnu, maijpuķīšu, rožu, mimozu un bergamošu notis, kuras kombinācijā ar citiem elementiem radīs unikāli niansētu un svaiguma izstarojošu aromātu.

Tām, kuras vēlas nedaudz eksotisku motīvu, patiks austrumnieciskas smaržas, kuras bieži izvēlas jutekliskas sievietes, vēloties savaldzināt vai iekarot spēcīgā dzimuma pārstāvju sirdis. Ar nedaudz provocējošu elementu varēs radīt noslēpumainības iespaidu un ļaus parādīt, ka jums nepatīk rutīna un vienmēr esat gatava jaunumiem un interesantiem piedzīvojumiem. Ļoti labu novērtējumu interneta veikalā "220.lv" saņēma tualetes ūdens "Calvin Klein" "CK In2U Her" EDT, kurš apbur ar austrumnieciskiem elementiem un mudina droši soļot uz priekšu un pieredzēt jaunus, iedvesmojošus piedzīvojumus.

Koksnes aromātu gatava izmēģināt ne katra sieviete, taču, kad šis elements sajaucas ar citām niansētām sieviešu smaržu notīm, tiek iegūta ļoti unikāla un ekskluzīva smarža, kas lieliski piemērota, lai uzsvērtu pašpārliecinātību un vēl citas apņēmību simbolizējošās īpašības. Viena no šādām izvēlēm – tualetes ūdens "Versace" "Versense" EDT, kas smēlās iedvesmu dabas stihijās. Ciedru, muskusa, santāla un olīvu aromāts šajās smaržās atklājas galvenajās notīs un ļauj radīt aromātu, kas sevišķi patīk mūsdienīgām sievietēm, kuras meklē dzīvīgumu.

Tām, kurām iecienījušas gaišus un bezrūpīgus aromātus, patiks atsvaidzinošas smaržas, kas lieliski piemērotas gan ikdienas situācijām, gan arī tad, kad vēlaties vienkāršu, taču vienlaikus arī apburošu aromātu. Sievietēm, kuras bauda dzīvi un kurām netrūkst radošu ideju, parasti patīk tualetes ūdens "Mexx" "Woman" EDT – svaigi smaržojošas puķes apvieno arī augļu un koksnes notis, tāpēc šis aromāts lieliski piemērots jauneklīgu enerģiju un burvību izstarojošām personībām.

Sievietēm piedāvāto aromātu sortiments ir ļoti liels, tāpēc atkarībā no svinību iemesla var izvēlēties arī dažus atšķirīgus variantus, kas katru dienu palīdzēs atklāties jaunām krāsām. Vienu dienu – sievišķību izstarojoša sieva, bet citā – pārliecināti noskaņota speciāliste: izvēloties atbilstošu aromātu, var pienācīgi sagatavoties jebkādiem gaidāmiem izaicinājumiem.

Plašu sieviešu smaržu sortimentu atradīsiet interneta veikalā 220.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!