Foto: Sergejs Skripa
Piektdien, 2. oktobrī klubā "Friends" uzplaiksnīs svētku atmosfēra jaunā projekta - "Karaoke with a Live Band" ietvaros, kur profesionāli mūziķi un vakara vadītāji liks saviem viesiem sajusties kā īstām mūzikas skatuves zvaigznēm, informē portals www.qazeta.net.

Ikviens varēs izpildīt sev mīļu un populāru kompozīciju no īpaši sagatavota dziesmu saraksta, kuru piedāvā karaoke bārs "Friends". Lai arī kāda stila mūzika patīk, dzīvajā izpildījumā tā skan labāk. Un karaoke bārs "Friends" ir gatavs to pierādīt katram, kas pieņems ielūgumu atnākt ciemos. Siltā atmosfērā viesi varēs atslābināties, aizmirst problēmas un raizes, kaut uz īsu brīdi.

Klubs "Friends" nepārstāj pārsteigt savus apmeklētājus ar jauniem projektiem. Pirms gada šajā laikā veiksmīgi startēja projekts "Muzikālā virtuve". Īsā laikā projekts iepazīstināja apmeklētājus ar kluba "Friends" talantīgajiem šefpavāriem, kuri izstrādā īpašu ēdienkarti labas virtuves cienītājiem, kā arī ar māksliniecisko kolektīvu.

Šī gada rudens - ziemas sezona sākas ar jaunā projekta - "Karaoke with a Live Band" prezentāciju. Karaoke bāra "Friends" mākslinieciskā grupa nebeidz priecēt viesus ar janām šova programmām, kurās piedalās profesionāļi, kas neizmanto fonogrammas. Tas ir nemainīgs kluba "Friends" kredo. Tiem kam patīk demonstrēt savas vokālās dotības un visiem, kas vēlas tikt vaļā no emocijām, kas sakrājušās dienas laikā, nāks pie sirds karaoke bāra "Friends" iekārtojums un piedāvājums.

Dziedošs un dejojošs kolektīvs, milzīgs dziesmu arsenāls jebkurai gaumei, iespēja dziedāt uz skatuves, labākā profesionālā skaņa pilsētā, lieliska virtuve un gādīga apkalpošana padara atpūtu klubā neaizmirstamu un iespaidu pilnu.

Dārgie viesi! Laipni lūgti pavadīt lielisku vakaru kopā ar mums!

Foto: Sergejs Skripa
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!