Foto: Publicitātes foto
Ja esat devušies ziemas brīvdienās uz Tatriem, visu dienu slēpojuši un jums šķiet, ka spēka vairs nav atlicis nekam citam, kā iekrist mīkstā gultā un atpūsties, noteikti jāsakopo pēdējie spēki un jāiegriežas Zemajos Tatros esošajā Centrāleiropā lielākajā ūdens atrakciju parkā "Tatralandia".

Ūdens atrakciju parkā, kas pazīstams ar tīrību, siltumu, izcilām atrakcijām lielā skaitā, ikviens atradīs ko darīt. "Tatralandia" parkā ir vairāk nekā 300 dažādu izklaižu zonu, 26 ūdens slidkalniņi un 14 baseini (10 no tiem strādā visu gadu) ar dažādu veidu ūdeni. Šeit ūdens temperatūra sasniedz 26–40 grādus, tāpēc vārdu "auksts" šeit neizteiksiet.

Pirms došanās uz "Tatralandiju" aicinām iepazīties ar izpriecām, kas jūs gaida, un dosim padomu, kā tropisko oāzi baudīt lētāk!

Ideāla vieta ģimenēm

Foto: Publicitātes foto

"Tatralandia" ir ideāli piemērota vieta gan jauniešiem, kam patīk ballītes, gan ģimenēm ar maziem bērniem. Parkā iekļūt varat pat ar ratiņiem, kuros bērns varēs gulēt, kamēr jūs atgūsiet spēkus baseinā.

Nebūs grūti atrast arī mātes un bērna istabu, pārtinamo galdu, bet ar nedaudz vecākiem bērniem varēsiet pavadīt laiku siltā, tieši bērniem piemērotā baseinā, kurā ir dažādas atrakcijas.

Foto: Publicitātes foto

Izcili baseini

Varbūt domājāt – ar ko gan jūs var pārsteigt baseini? Taču "Tatralandijā" ir ne vien kristāldzidri baseini, bet arī termālais un jūras ūdens baseins.

Iegriezieties visu gadu atvērtajā dabīgajā termālajā āra baseinā, un varēsiet spēlēt volejbolu, basketbolu, peldēt īpašos celiņos un ūdenī ierīkotās gultās baudīt masāžas burbulīšus. Šeit ūdens ir veselus 40 grādus karsts!

Foto: Publicitātes foto

Savukārt jūras ūdens baseinā izšķīdušais sāls aktīvi iedarbojas uz centrālo nervu sistēmu, uzlabo asinsriti, uzlabo ādas stāvokli, normalizē miegu, samazina nogurumu un labi relaksē.

Jaunie zemūdens pasaules mīļotāji "Tatralandijā" atradīs pat tādu baseinu, kurā varēs izmēģināt arī snorkelēšanu, atrast apslēpto mantu un apbrīnot korāļus vai daudzkrāsainas zivtiņas.

Foto: Publicitātes foto

Sērfings

Foto: Publicitātes foto

Grūti tam noticēt, bet baudīt sērfingu var arī ziemā, neatrodoties pie okeāna vai jūras. "Tatralandijā" ir ierīkots sērfošanas simulators, kurā tiek radīta spēcīga ūdens straume, bet jūs uz īpašiem sērfinga dēļiem varat mācīties veikt dažādus trikus.

Kopā ar jums viļņos dosies arī profesionāls instruktors, kas soli pa solim parādīs jums vingrinājumus, un jūs ļoti ātri iemācīsieties, uz ceļiem stāvot uz vējdēļa, mainīt peldēšanas virzienu vai apgriezties 360 grādu leņķī. Ja sērfinga dēlis izslīd jums no rokām, straume jūs maigi "uznes" pašā augšā, un pēc nelielas atpūtas varat atkal laisties celiņā un no jauna izmēģināt veiksmi.

Foto: Publicitātes foto

20 minūtes šīs lieliskās izklaides maksā 8 eiro, to baudīt var visi atpūtnieki, kas sasnieguši sešu gadu vecumu.

Slidkalniņi

Foto: Publicitātes foto

Ziemas sezonas laikā zem jumta darbojas seši slidkalniņi, bet vasarā šeit tiek atvērts vēl 21 slidkalniņš.

Foto: Publicitātes foto

Katrs no tiem ir apmēram 100 m garš, pa tiem tek ļoti silts ūdens. Jūs tiešām nenožēlosiet, ja izmēģināsiet šo aktīvo atpūtu, un smaids vēl ilgi nezudīs jums no sejas.

Veselības centrs

Foto: Publicitātes foto

Tas ir unikāls komplekss ar daudzām pirtīm, masāžas vannām un procedūrām. Lieliskā atmosfēra ar mūziku un smaržām ļaus jums aizmirst visas bēdas, bet ķermenis tiks ideāli sagatavots vēl vienai slēpošanas dienai.

Foto: Publicitātes foto

Restorāni un bāri

Foto: Publicitātes foto

"Tatralandijā" visu gadu darbojas restorāns un divi ūdens bāri. Šeit jums ātri pagatavot visgardākos mājas makaronus, varēsiet uzkost svaigu "panini" sviestmaizi vai apēst svaigus salātus.

Bāros netrūkst arī eksotisku alkoholisko un bezalkoholisko kokteiļu, kurus var baudīt, atrodoties ūdenī.

Lielais komplekss zem klajas debess

Foto: Publicitātes foto

Vasarā "Tatralandijā" tiek atvērts arī liels atrakciju komplekss zem klajas debess. Šeit atpūtnieki atradīs daudzus slidkalniņus, vēl vairāk baseinu un citu aktīvās atpūtas iespēju.

Kā ietaupīt?

Foto: Publicitātes foto

Gan Zemajos, gan Augstajos Tatros darbojas sistēma ar nosaukumu "GoPass". Izmantojot to, var ne tikai internetā pasūtīt slēpošanas biļetes, bet arī iegādāties biļetes uz ūdens atrakciju parku par ievērojami zemāku cenu nekā kasēs.

Apmeklējiet vietni Gopass.sk, kur ērti un vienkārši var iegādāties dienas biļeti sev vai savai ģimenei. Ar "GoPass" katrs iztērētais eiro tiek pārvērsts punktos, ko sakrājot, saņemsiet papildu atlaides ēdienam vai citām izklaidēm.

Ierodoties Tatros, jums tikai vienu reizi jāizņem īpaša kartīte, ar kuru bez rindas un ievērojami lētāk var iekļūt visās izklaižu vietās.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!