Foto: Publicitātes attēls
Kas ir kvesta istabas? Diemžēl, daudzi nezina par tādu izklaides veidu, taču šobrīd kvestu popularitāte strauji pieaug. Kvests – ir oriģināla ideja, kā nosvinēt dzimšanas dienu, vecmeitu un vecpuišu ballītes. Kvestu fanāti labprāt izmantos savu pusdienu pārtraukumu, lai paspēlētu. Kvalitatīva, skaista, dzīva spēle – lieliska iespēja aktīvi pavadīt brīvo laiku kopā ar draugiem un ģimeni, atminēt mīklas, izmantojot tikai loģiku, pievērst uzmanību visam un kļūt par uzvarētāju. Kādas īpašības piemīt labam kvestam?

Atbilde vienkārša: 1. Mīklas - gudras un interesantas. 2. Anturāža - ļauj pilnīgi iedziļināties spēles tēmā 3. Labs noskaņojums. 4. Komandas darbs - Jums ir jāpieņem lēmums kolektīvi.

Jau ir atvērtas vairākas istabas, ar dažādām tēmām, kādam ir interesantas mīklas, kādam atmosfēra. Mūsu kvesti būs interesanti gan "iesācējiem", gan "profesionāļiem". Šobrīd var atrast kvestus jebkurai gaumei, jebkuras grūtības pakāpē. Tie, kas kādreiz jau ir spēlējuši, nevar apstāties! Kvesti aizrauj, tie dod iespēju iejusties unikālā lomā un kļūs par stāsta varoni. Katra spēle ir izaicinājums, piedzīvojums, jaunas zināšanas un emocijas.

Kompānija LockAction piedāvā atrisināt nestandarta un savdabīgas mīklas un iejusties spēles atmosfērā. Mūsu kvestā "Ieroču barons" jums būs pēdējā iespēja atbrīvoties: "Ieroču barona" un teroristu darījums notiek kādā nelielā Dienvidamerikas lidlauka kravas terminālī... Pēkšņi kaut kas nogāja greizi un Valsts armija uzzināja par jūsu darījumu un tagad nosūta karaspēkus, un organizē aviotriecienu pa šo lidlauku. Viens no ieroču pircējiem tika nogalināts, kad viņš mēģināja aizbēgt, bet jūsu komandu kļūdas dēļ aizved terminālī, un jūsu uzdevums ir izkļūt ārā vienas stundas laikā, kamēr neierodas militārie spēki, un sākas aviotrieciens. Sarežģītība: Jums neizdosies! Pierādiet, ka tieši Jūsu komanda ir pelnījusi "Ieroču barona" titulu.

No 9.novembra tiks atvērta mūsu otrā istaba "Disco dancer", kas ļaus iejusties pagājušā gadsimta 70.- 80. gadu atmosfērā. Kādu dienu notikusi nelaime: dejas mūza pameta Džimiju, viņš apstājās, pazaudēja interesi pret dzīvi, un deja aizgāja no viņa sirds. Bez līdera disko klubs nonāca aizmirstībā, klusums un tumsa piepildīja tā sienas. Pagāja gadi, daudzi drosminieki ir mēģinājuši iedvest dzīvību vispopulārākajā pagājušā gadsimta disko klubā, bet tas, it kā dzīvs organisms, noraidīja jebkurus mēģinājumus iebrukt tā telpā. Šodien liktenis deva jums iespēju. Nepalaidiet to garām un atklājiet kluba noslēpumu, palīdziet mūzikai un dejai atgriezties šajās sienās! Sarežģītība: Varbūt tev izdosies!

Jūsu uzdevums ir izkļūt ārā, jums ir 60 minūtes. Gadījumā, ja atvēlētajā laikā jums tas neizdosies, durvis atvērsies tāpat, bet jums būs jāpaveic visi uzdevumi no jauna, vai arī dzīvot ar vieglu neapmierinātības sajūtu.

Mūsu adrese : Rīga, Vīlandes iela 5-39
E-mail: info@lockaction.lv
Telefons: (+371) 67492444
http://lockaction.lv/

Mēs dodam iespēju katram, bet ne katrs spēj to realizēt!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!