Foto: Publicitātes foto

Kolekcija ar nosaukumu "Best Nights" ir pasaulē pirmā zīmola "Jägermeister" streetwear jeb ielas apģērbu kolekcija. Starp kampaņas sejām ir stila ikona "Bloody Osiris" un pašmāju influenceris, stila entuziasts Niklāvs. Kolekcija būs pieejama digitālajā platformā www.bestnights.com ierobežotā daudzumā, sākot ar 31. janvāri.

Ar kolekciju "Best Nights" pasaulē populārais zīmols "Jägermeister" laidis klajā savu pirmo ielas apģērbu līniju, kas no 31. janvāra būs pieejama 22 Eiropas valstīs, tostarp arī Latvijā. Unikālo kampaņu atbalsta Ņujorkā dzīvojošais stilists "Bloody Osiris" un daudzi citi radošās pasaules un streetwear jeb ielas apģērbu entuziasti, kuru vidū ir arī Latvijas influenceris Niklāvs.

''Es ļoti priecājos būt daļa no šī projekta. Radošā brīvība man ir ļoti būtiska, un uzskatu, ka "Jägermeister" zīmols un jaunā apģērbu kolekcija ir pilnībā saistīta ar to: brīvību, radošumu, izvēli un raksturu," saka Niklāvs.

"Best Nights" kolekcija apvieno "Jägermeister" zīmola elementus, pilsētas ielu stilu un nakts dzīves aspektus 12 ekskluzīvos apģērba gabalos. Apģērbu ražošanā "Jägermeister" par prioritāti izvirzījis augstas kvalitātes materiālus; audums ir izgatavots no 100% organiskas kokvilnas, kas sertificēta saskaņā ar "Organic Cotton Standard" (OCS), un katrs apģērba gabals ir ražots Eiropas Savienībā. Kolekcijas kamuflāžas t-krekls ar īpašu funkciju papildina mūsdienīgo kolekciju un rada arī interaktīvu pieredzi: lietojot "Instagram" vietnes virtuālās realitātes filtru, lietotāji var atklāt slēptos elementus drukā.

Katrs kolekcijas elements uzsver labākās naktis, kas pavadītas kopā ar draugiem. Lai arī tās globālās pandēmijas dēļ šobrīd izskatās citādi, "Jägermeister" ir apņēmies sūtīt optimistisku vēstījumu, paziņojot, ka, cerams, drīz mēs atkal varēsim izbaudīt priekpilnus pasākumus kopā. "Jägermeister" apņēmies ziedot 1 eiro par katru pasūtījumu starptautiskajai kultūras platformai un straumēšanas kolektīvam "United We Stream", kas ir apņēmies atbalstīt klubu kultūru šīs globālās krīzes laikā.

Starptautisko "Best Nights" kampaņu atbalsta vairāki pasaules modes un stila talanti; viņu vidū ir modele un dizainere Liza Ankarmana (Zviedrija), reperis un modes fans Dalibors Stofans jeb DALYB (Slovākija), blogeris un sporta apavu eksperts Kristofers Blūmentāls (Vācija) un "iespējams, vecākais streetwear apģērbu talants uz zemes" Alojzs Ābrams jeb Gramps (Vācija).

Par "Jägermeister":

Kompānijas "Mast-Jägermeister SE" galvenā mītne ir Volfenbutelē, Lejassaksijā, Vācijā. Tieši šeit tiek ražots augu liķieris un vispopulārākais vācu stiprā alkohola zīmols "Jägermeister". Pirms vairāk nekā 80 gadiem izgudrotā "Jägermeister" pamatā ir slepena recepte ar 56 dažādiem augiem, ziediem un saknēm. 2019. gadā "Mast-Jägermeister SE" pārdeva vairāk nekā 8,5 miljonus "Jägermeister" 9 litru kastes (109,5 miljoni 0,7 l pudeles) vairāk nekā 145 valstīs. "Jägermeister" ieguvis devīto vietu TOP100 augstākās kvalitātes stipro alkoholisko dzērienu vērtējumā "Impact International", nostiprinot savu pozīciju kā visveiksmīgākais augu liķieris pasaulē.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholiskos dzērienus ir aizliegts pārdot, iegādāties un nodot nepilngadīgām personām!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!