Foto: Publicitātes foto
Jau 22. novembrī "Arēnā Rīga" pasaules tūres ietvaros uzstāsies pasaulslavenais Luis Fonsi ar koncerta programmu "Love+Dance". Rīdziniekiem un pilsētas viesiem tiks piedāvāta unikāla iespēja izbaudīt grandiozu šovu, ko skatītājiem sniegs titulu "Gada dziedātājs", "Karstākais romantiķis" ieguvējs un visu laiku "YouTube" vēsturiskā rekorda ieguvējs, pasaules populārākā hīta "Despacito" izpildītājs Luiss Fonsi!

Īpašu pārsteigumu skatītājiem ir sagādājuši koncerta organizatori, jo publiku iesildīs viena no iemīļotākajām pašmāju grupām "Musiqq". "Musiqq" jau paši ir sasnieguši savas virsotnes un viņu mūzika vairs neprasa pieteikumu: super hits gan latviešu, gan krievu valodā "Debesis iekrita tevī" kopā ar "Prāta vētru"; dziesma "Čaļi" jau ir kļuvusi par visu Latvijas puišu himnu, savukārt dziesma "Sekundes" "YouTube" ir noklausīta jau nepilnus septiņus miljonus reižu. Bet dziesma "Silta sirds" aizskar visdziļākās sirds stīgas, saprotot, kas ir pats galvenais. Viņi ir tik dažādi savā daiļradē, par ko varēsiet pārliecināties jau 22. novembrī "Arēnā Rīga".

Fragments no ekskluzīvas intervijas ar Luis Fonsi radio stacijai EHR

V: Vai plānojat ierakstīt jaunas dziesmas ar citiem māksliniekiem? Pastāstiet EHR klausītājiem, kas viņus sagaida?

LF: Jā, es plānoju savu otro singlu palaist pēc trim nedēļām, bet tas joprojām ir neliels noslēpums un es nevaru atklāt ar ko tas būs. Bet varu pateikt, ka tas būs kopīgs darbs ar vienu ļoti slavenu dziedātāju. Kamēr mēs uzstāsimies Rīgā, oficiāli iznāks mūsu singls. Ceru, ka cilvēkiem tas ļoti patiks, un es uzstāšos uz visiem simts. Kopumā tas būs lielisks pārsteigums un es domāju, ka cilvēki par to būs sajūsmā.

V: Kas mūs sagaida koncertā Rīgā?

LF: Mūsu tūri sauc "Mīli un dejo" (Love&Dance), tur būs gan romantiskas dziesmas, gan deju dziesmas. Šis šovs būs daudzpusīgs, tajā būs daudz deju mūzikas, kas līdzīga superhitam "Despacito" un citas kompozīcijas, kas liks cilvēkiem dejot. Būs arī balets, ko man patīk iekļaut savos koncertos. Tas ir ļoti būtiski manā karjerā.

V: EHR klausītāji gribētu zināt, vai ir iespēja satikties ar jums pirms vai pēc koncerta un kopā nofotografēties?

LF: Es ceru uz to! Ziniet, mēs vienmēr organizējam sveicināšanās tikšanās pirms koncertā. Pārsvarā to organizē mans aģents vai kāds cits. Man patīk tikties un iepazīties ar cilvēkiem. Protams! Es esmu gatavs tikties, tas būs lieliski.

Pilna intervija šeit:

Biļetes: http://www.bilesuserviss.lv/lat/biletes/muzika/roks-un-pops/luis-fonsi-love-dance-2017-world-tour-227197/

Par Luis FONSI:

Dziesmu autors, izpildītājs, producents un visu vadošo mūzikas topu līderis Luis Fonsi – beidzot ir arī pie mums.

Luisa aizraušanās ar mūziku nāk no bērnības, kad viņš spēra savus pirmos soļus mūzikas pasaulē, tolaik vēl bērnu grupas "Big Guys" sastāvā, kuras viens no dalībniekiem vēlāk turpina savu karjeru populārā grupā NSYNC. Savu vokālista talantu profesionāļa līmenī Fonsi turpināja attīstīt Florida State University, kur arī izmanto iespēju profesionāli ierakstīt savus darbus studijā.

1998. gadā klajā nāca Luisa Fonsi debijas albums "Comenzare" un, sasniedzot top pozīcijas "Billboard Top Latin" čartā, iekaroja Latīņameriku.

Luis Fonsi sadarbojas ar virkni populāriem māksliniekiem, tādiem kā Kristīna Agilera, Britnija Spīrsa un pavisam nesen tapis zīmīgs kopdarbs ar Džastinu Bīberu.

2009. gadā Luiss Fonsi uzstājās Nobela miera prēmijas laureāta ASV prezidenta Baraka Obamas apbalvošanas ceremonijā.

2017. gads ir zīmīgs ar pasaules mūzikas video skatījumu rekordu "YouTube" vēsturē, ko sasniedza Luisa Fonsi un Daddy Yankee kopdarbs dziesma "Despacito" ar vairāk nekā 4 miljardiem skatījumiem.

Un 2017. gada American Music Awards – "Despacito" dziesma ir nominēta trīs nominācijās: kā Gada video, Iemīļotākā pop/rock dziesma un Gada sadarbība - piedāvā XFINITY.

Par MUSIQQ:

Grupa "Musiqq" darbojas kopš 2009. gada, un tās pamatsastāvā darbojas divi liepājnieki – Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris.

"Musiqq" ir viena no tām grupām, kas raksta, sacer, producē, aranžē savas dziesmas paši, un tās kontā jau ir trīs ierakstu albumi: "Šī ir tikai mūzika", " Vēl viena mūzika" un "Silta sirds".

"Musiqq" savas dziesmas raksta latviešu, krievu un angļu valodā, un pavisam grupa ir ierakstījusi 35 dziesmas, 16 no tām ir singli, un pusei no tiem ir videoklipi, kuriem ir jau 37 miljonu skatījumu, "Musiqq" "YouTube" kanālā https://www.youtube.com/user/maratonss/videos.

Grupas pirmā publiskā dziesma bija "Klimata kontrole", bet pirmais singls, ar kuru guva popularitāti visā Latvijā, bija "Abrakadabra".

"Musiqq" dziesmas kopš 2009. gada ir vienas no pārdotākajām dziesmām Latvijā, tās turas radio topu, klubu atskaņošanas un mūzikas ierakstu balvu virsotnēs. Grupas darbi ir arī visbiežāk radio, televīzijā, koncertos skanējušo dziesmu sarakstā, ko apliecina, četras saņemtās Autortiesību bezgalības balvas.

Grupas augstākie sasniegumi ir pagodinājums ar nosaukumu "Gada liepājnieki"! Divas uzvaras un astoņas godalgotas vietas ikgadējā, prestižajā Latvijas mūzikas aptaujā "Muzikālā banka", divkārtēja uzvara skatītāju balsojumā un desmitkārtēji nominēti gada balvai "Zelta mikrofons", uzvara Latvijas Eirovīzijas finālā un gods pārstāvēt Latviju Diseldorfā "Eurovision 2011", piedalīšanās muzikālā pasākumu sērijā "Hennessy Artistry", iespēja pārstāvēt Latviju leģendārajā pasākumā "Sopot Festival", kā arī trīs mūzikas albumi: "Šī ir tikai mūzika", "Vēl viena mūzika" un "Silta Sirds".

2015. gada nogalē veiksmīgi realizēta grupas pirmā akustiskā koncerttūre "Silta sirds".

2016. gads "Musiqq" puišiem ir nozīmīgs ar to, ka ir ierakstījuši veiksmīgu kopdarbu/dziesmu - "Debesis iekrita tevī" ar Latvijas veiksmīgāko grupu "Prāta vētra".

"Musiqq" var lepoties ar to, ka ir viena no iecienītākajām grupām Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!