Jau šajā nedēļas nogalē Rīgā, klubā "Friends" Elizabetes ielā 55 notiks modes pasaules demokrātiskākais pasākums "Friends Fashon Party", kas jau ceturto reizi pulcēs māksliniecisku, talantīgu, aktīvu un zinātkāru publiku.

Pasākums notiks no 7. līdz 9.novembrim, katru dienu - seši dizaineri ar pavisam atsķirīgām koncepcijām. Pasākuma viesus sagaida dabīgu akmeņu rotas (Irina Perepelica, Costopuro, VorN, Luna), oriģināli kuloni no polimēru māliem, viegli vainagi matiem un prasmīgi izgatavotas kaklarotas (Marissa Fleur), galvassegas (Svetlana Oxc), kleitas un citi sieviešu apģērbi (EFL Fashion, Amoralle, Ajour modes studija, Inna Cimoshkio, Eva Zolnar, Olga Uzor, Tessika), apģērbi sporta dejām (Jeļena Daškova), virsdrēbes (Loverain), neticamas ekskluzīvu zābaku apdrukas (Lara Time), kā arī apgērbi mūsu četrkājainajiem draugiem – suņiem (Adelina Design).

"Šī pasākuma galvenā atšķirība no citām modes skatēm ir tāda, ka šo pasākumu var apmeklēt pilnīgi katrs, kurš vēlas. Šī ir Draugu mode Draugiem pie Draugiem. Lai kļūtu par pasākuma apmeklētāju, vienkārši jāierodas jebkurā no šīm dienām un jābauda pasākuma programma. Pasākumā nav pārtraukumu. Kamēr modeļi gatavojas nākamajai skatei, pasākuma programma viesiem turpinās - ar mums sadarbojas daudzi Rīgas mūziķi," stāsta viena no pasākuma organizatoriem Jeļena Tonova.

"Mūsu pasākumā savus spēkus var izmēģināt ne tikai jaunie dizaineri, bet arī jaunās modeles vai modeļi. Kaut gan neslēpšu to, ka katru reizi ar mums sadarbojas savas jomas profesionāļi, kuri jau ir guvuši publikas atzinību. Mēs lepojamies ar savu svētku atmosfēru. Tie tik tiešām ir īsti svētki, jo ļaudis nāk priecāties par saviem draugiem dizaineriem, uzzināt kaut ko jaunu, iedvesmoties un, vienkārši, labi pavadīt laiku," savās izjūtās dalās pasākuma organizators Deniss Tumakovs.

Šo trīs dienu laikā pasākuma viesus sagaida gara, piesātināta programma. Viesus priecēs dažādi mūziķi un skatuves mākslinieki, piemēram, akordeonists Ondruks Jevgēnijs, saksofonists Sergejs Boicovs, Dana Sokolova, Diana Judelsone, Dianna Paško, Dana Kugaudo, duets Lera Štein un Aleks Silvērs, Kamilla Kļaviņa, Kety Tindemark, deju studija Leona, Anna Ušakova, Kristiana Just, Tamāra Rutkovkaja, Alise Kurakina, Andrejs Dzalbo, Aleks Denvins, Andfrejs Daņukovs, un vēl daudzi citi.

Tātad, jau pavisam drīz - šajā nedēļas nogalē! Pasākuma sākums 21:00, ieeja pilnīgi par brīvu. Un labāk nenokavējiet - sāksim mēs tieši laikā.

Pasākuma vadītāji:

  • Jeļena Tonova
  • Deniss Tumakovs

Oficiālie frizieri:

  • Beatrisa Kokan
  • Anastasija Kalniņa
  • Vladlena Kondzarija
  • Maksim Gudaitis

Oficiālie vizāžisti:

  • Jana Mille
  • Anna Jozapoviča
  • Viktorija Jansone

Oficiālais fotogrāfs:
Dmitrijs Šimanovskis

Oficiālais operators:

TREKOV Production

Organizators:
TumTon Production

Oficiālais klubs:
Friends Club (Elizabetes iela 55)

Atbalsta: 
ATTIRANCE natural cosmetics

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!