Foto: Porto Marine
Porto Marine ir garantija lieliskai atpūtai dabā. Tiklīdz iestājas silts laiks, cilvēki cenšas vairāk laika pavadīt pie ūdens, dabā. Kur doties brīvdienās? Kur noorganizēt ģimenes svētkus vai citas svinības, uz kurām vēlamies uzaicināt radiniekus un draugus? Šie jautājumi nodarbina daudzus cilvēkus. Ideālu iespēju visiem gadījumiem dod Lielupes krastā atvērtais jaunais sporta un atpūtas komplekss Porto Marine.

Tas atrodas netālu no dzelzceļa stacijas un autobusa pieturas, tādēļ aizbraukt uz Porto Marine var arī bez personiskās automašīnas. Bet, ja atbrauksiet ar savu transportlīdzekli, jums nebūs problēmu novietot automašīnu bezmaksas stāvvietā apsargājamā teritorijā. Starp citu, daži ierodas šeit pa ūdensceļu, ar jahtām un kuteriem, arī šo transportlīdzekļu noenkurošanai pietiks vietas, jo komplekss, lai gan uzbūvēts priežu mežā, atrodas tieši pie jahtu ostas.

Porto Marine atrodas Lielupei pieguļošā iežogotā zemes gabalā. Tur, starp augstiem skuju kokiem, ir izvietotas glītas mājiņas viesu atpūtai un izmitināšanai. Turklāt zemes gabala centrā ir ierīkots spēļu laukums bērniem, bet sānos izvietoti divi pirts centri „Kapteiņa sēta" un „Bocmaņa mucas".

„Kapteiņa sēta" ir paredzēta galvenokārt lielām viesu grupām – tajā var uzņemt no 15 līdz 25 cilvēkiem. Pašas svinības var notikt banketu zālē, tādas ir pat divas. Ir mājiņas ar pirtīm, ko kurina ar bērzu malku, un lielas mucas, kur karsēties karstā ūdenī, –viena no tām ar ūdens masāžu.

Pēc labas izkarsēšanās var aplieties ar aukstu ūdeni no ozolkoka muciņas vai vienkārši ieiet dušā. Var arī ienirt baseinā, kur ūdeni vajadzības gadījumā var arī uzsildīt. Ir āra lapenes, grils un pat atsevišķa mājiņa masāžai! Ja kompānija ir neliela, tikai daži cilvēki, tad parasti nav vajadzīgs tāds vēriens. Tādiem viesiem vairāk būs piemērota viena no sešām mājīgajām mājiņām „Bocmaņa mucās", katra ar savu pirtiņu, galdu, grilu un mucu ūdens peldei.

Ja jums nav pieticis laika parūpēties par ēdieniem un dzērieniem, nebēdājiet! Kompleksa administrācija palīdzēs veikt pasūtījumu kādā no daudzajiem Jūrmalas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem. Pēc pasūtījuma pa tālruni tiks piegādāti pasūtītie ēdieni, bet vajadzības gadījumā var nodrošināt arī apkalpošanu pie jūsu svinību galda.

Tātad jūs varēsiet lieliski pavadīt laiku komfortablos apstākļos, turklāt ar skatu uz upi. Bet arī tiem, kuri pat atpūtu nevar iedomāties bez Interneta un gadžetiem, ir viss, ko vien sirds vēlas – visā Porto Marine teritorijā ir nodrošināts bezvadu Internets, un par neierobežotu Interneta lietošanu nav jāmaksā.

Atslābinājušies pēc pirts jūs varat nesteigties atstāt piknika vietu – guļamvietas pietiks visiem! Starp citu, dziedāšana un dejošana šeit netiek nosodīta, priecājieties kaut visu cauru nakti! Nav jābaidās, ka ar to jūs traucēsiet kāda cita mieru. Jautrību palīdzēs nodrošināt mūsdienīgi mūzikas centri ar karaoke un kvalitatīvi videoatskaņotāji.

Starp citu, kompānijas bieži vien ierodas Porto Marine ne tikai, lai kā pienākas pasēdētu pie svētku galda un apmeklētu krievu vai somu pirti. Ir iespējama arī plašāka programma ar nakšņošanu, un ne tikai vienu nakti vien. Ticiet, jums šeit būs interesanti arī pēc svētkiem.

Atgādinām, ka no Porto Marine līdz pludmalei ir tikai 15 minūšu gājiens. Bet ar velosipēdu, ko šeit var iznomāt, – vēl mazāk. Tātad, ja vien jums ir iespēja, ir prātīgi noīrēt visu mājiņu un tur padzīvot kādu laiku.

Katrā mājiņā ir viss nepieciešamais. Uzturēšanās ērtības nodrošina ne tikai ērta divvietīga gulta (kā opciju var pievienot divstāvu gultu bērniem – vietas pietiks visiem). Mājiņā ir ledusskapis, elektriskā tējkanna, mikroviļņu krāsns, trauku komplekts ģimenei. Viesu mājiņā var ieiet dušā un izmantot tualeti. Pie katras mājiņas ir terase ar dārza mēbelēm. Vēlaties pamieloties ar šašliku – jums nodrošinās grilu.

Iedzīvotājiem Porto Marine teritorijā ir sava veļas mazgātava ar veļas mazgāšanas mašīnām un žāvēšanas kameru.

Stāsts par kompleksu būtu nepilnīgs, ja nepiemīnētu laivu nomu. Upe taču ir blakus, tādēļ ir tik liels kārdinājums doties lejup pa upi ar laivu, lai apbrīnotu Lielupes gleznainos krastus vai pamakšķerētu!

Patiešām, Porto Marine ikviens varēs atpūsties tā, kā sirds vēlas. Un nav jāšaubās par to, ka tas būs aizraujoši un paliks atmiņā uz ilgu laiku! Ceram jūs visus redzēt savu viesu pulkā!

Porto Marine

Jūrmala, Vikingu iela 8

Tālrunis: +371 26320011

E-pasts: info@portomarine.lv


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!