Foto: Kaspars Mičs un aģentūra Piétro
Pagājušajā sestdienā notika grandiozs pasākums par godu restorānu grupas "Resto-Rātors" jubilejai, kā arī uzņēmuma jaunajiem projektiem – "Memories" Jūrmalā un "Piazza Italiana" Rīgā, līdz ar to atklājot arī jauno "Legend. Beach" sezonu.

Šogad "Resto-Rātors" nolēma apvienot vairākus svarīgus notikumus, izvēršot liela mēroga pasākumu un slēdzot 4. līniju dzīvojamajā kvartālā Legend Jūrmalā gardēžu gadatirgum "Gourmet Fair". Svētkos bija pārstāvēti visi grupas restorāni, kuri cienāja viesus ar milzīgu ēdienu un dzērienu pārpilnību, bet muzikālo pavadījumu nodrošināja starptautiska līmeņa dīdžejs Fjodors Fomins. Pasākums notika oficiālajā šampanieša "Moet" dienā.

Uzņēmuma vadītājs ir Viktors Ravdive – viens no daudzsološākajiem jaunajiem restoratoriem valstī. Pēdējo piecu gadu laikā viņš ar savu komandu ir izveidojis vienu no lielākajām restorānu grupām un pārvalda tādus projektus kā "International Rīga", "International Jūrmala", "Melnā Bite", "Memories", "Piazza Italiana", klubs-restorāns "Sezona", gastrobārs T73, konditoreja "Bakeberry", pludmales atpūtas komplekss "Legend. Beach", kā arī dizaina viesnīca "Wooden Villa". Grupa arī apkalpo privātās lidmašīnas un izbraukuma banketus. Tuvākajā nākotnē uzņēmumam pievienosies vēl viena liela restorānu ķēde un citi līdz šim nevienam neatklāti projekti.

www.restorators.lv

Pasākums organizēts sadarbībā ar aģentūru "Piétro".

Foto: Kaspars Mičs un aģentūra "Piétro".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!