Foto: Publicitātes attēls
22. augustā Rīgā, Mežaparka Zaļajā teātrī, pirmo reizi norisināsies šlāgermūzikas festivāls "Vēl mirkli vasarā". Vēl īsu brīdi pirms rudens iestāšanās izmanto iespēju izbaudīt vasarīgās nakts burvību un tepat Rīgā piedalies īstā, latviskā zaļumballē Latvijas labāko šlāgermūzikas un citu visiem zināmu mūziķu pavadībā, ko piedāvā SIA "Rīgas meži".

"Rīgas meži" piedāvā sen nebijušu iespēju izbaudīt brīvdabas zaļumballi tepat Rīgā, Mežaparka Zaļajā teātrī, kas ir lieliska brīvdabas koncertu vieta klusā meža ielokā. Sestdien, 22. augustā, jau no plkst. 18.00 līdz pat rīta gaismai uz šlāgermūzikas festivāla skatuves uzstāsies tādas Latvijā visiem zināmas grupas un solisti kā GalaktikaKlaidonis, DakotaRumbas kvartetsZeļļi, Apvedceļš, Jūrkant, Tequila band, Ivo Fomins & grupa, Žoržs Siksna, Linga, Tēva nams.

Par labu noskaņojumu un jautrību parūpēsies Džentlmeņu trioJānis Jarāns, Jānis Kirmuška un Imants Vekmanis. Visiem festivāla apmeklētājiem būs iespēja piedalīties dažādos konkursos un atrakcijās, kā arī gardi pamieloties, lustīgi izdancoties un dziedāt līdzi tautā labi zināmām, iemīļotām dziesmām.

Biļetes iepriekšpārdošanā "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā bilesuparadize.lv.

Biļešu cenas: 
Pieaugušajiem - 7 eiro
Pensionāriem - 5 eiro
Biļešu cena pasākuma dienā - 10 eiro

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!