Foto: Publicitātes foto
Pagājušajā piektdienā – restorāna "Olivers", kurš atrodas Antonijas un Elizabetes ielu stūrī, viesi pievilināja vasaru kā nu mācēja. Par svinību iemeslu kļuva restorāna vasaras terases atklāšana.

Restorāns savus viesus ar gardiem ēdieniem iepriecina jau kopš gada sākuma. Tā galvenais akcents – franču virtuve. Bet tiek ņemtas vērā arī citas publikas gaumes. Šeit jūs varēsiet nobaudīt klasiskus ēdienus no Itālijas, Grieķijas, Vācijas un pat Portugāles. Un vēl arī ēdienus, kas gatavoti pēc restorāna šefpavāra oriģinālajām receptēm.

Starp citu, "Olivera" šefpavārs-konsultants – Francisko Kortes – ir dzimis tieši Portugālē, kur izglītojās vienā no prestižākajām kulinārijas skolām. Bet pēc tam ieguva apjomīgu darba pieredzi labākajos Eiropas restorānos, arī tādos, kas lepojas ar Mišelin zvaigznēm.

Apbrīnojamu desertu radīšanai komandu iedvesmo – dieva dota konditore, kura prasmes apguvusi slavenajā franču skolā "Le Cordon Bleu". Gardumi, kas šeit tiek gatavoti – tā vienmēr ir baudas jūra: gan estētiskās, gan garšas. Jā, un rūpīgi izvēlēti vīni arī neatstās vienaldzīgus.

Kas vēl pārsteidz restorānā "Olivers" visus, kuri tur pabijuši vismaz vienu reizi, - tas ir iespaidīgais porciju izmērs. Visprecīzāk to aprakstīs divi vārdi: bagātīgas un sātīgas.

Gada aukstajā sezonā restorāns saviem apmeklētājiem piedāvā divas mājīgas zāles, patīkamu atmosfēru, viesmīlīgu uzņemšanu un kvalitatīvu apkalpošanu. Bet, vasaru gaidot, papildus tam visam "Olivers" piedāvā iespēju gardās maltītes baudīt svaigā gaisā.

Kaut arī Latvijas klimats ir mainīgs un ne vienmēr priecē mūs ar sauli un siltumu, terases atklāšanas vakars viennozīmīgi bija karsts, jo norisa spāņu stilā. Dedzīgi motīvi mijās ar liriskiem ģitāras skaņdarbiem. Pēc spilgtā gaspačo tika pasniegta pārsteidzoša, svelmi dvesoša paelja. Uzkodas un tapas patīkami pārsteidza un iepriecināja.

Viesi visu šo krāšņumu priecīgi noskaloja ar Sangriju un aplaudēja visiem svinību rīkotāju pārsteigumiem. Par vienu no tiem kļuva dievišķīga torte. Pat paši dedzīgākie pareiza uztura piekritēja, kuri uzturā nelieto saldumus, nespēja atturēties no šī šokolādes šedevra degustācijas.

Cerēsim, ka pavisam drīz šo jauko terasi sasildīs saules stari un rīdzinieki un, protams, arī mūsu pilsētas viesi varēs pienācīgi novērtēt romantiskas vakariņas, lieliskas brokastis vai jaukas pasēdēšanas ar draugiem restorānā "Olivers".

Bet restorāna komanda turpinās iepriecināt mūs visus ne tikai ar jau iecienītiem ēdieniem, bet arī ar jaunām un ne mazāk interesantām receptēm, vilinošiem piedāvājumiem un nemainīgu garšas, skaistuma, komforta un viesmīlības kombināciju.

Vairāk informācijas par restorānu meklē šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!