Foto: Publicitātes attēls
1985. gadā Saeco iepazīstināja pasauli ar pirmo pilnībā automatizēto espresso kafijas aparātu, kas paredzēts lietošanai mājas apstākļos.

2015. gads iezīmē trīs gadu desmitus, kopš Saeco aizsāka pilnīgi jaunu veidu, kā baudīt kafiju mājas apstākļos. Pateicoties zīmola pilnībā automatizētajam espresso kafijas aparātam, 1985. gadā kafijas cienītāji pirmoreiz pašu virtuvē varēja iegūt kvalitatīvu, barista līmeņa gatavotu kafiju no svaigām pupiņām.

Kopš tā laika Saeco spējuši prasmīgi apvienot kaislību pret inovācijām, itāliešu tradīcijām un kafijas kultūras attīstīšanu. Tā izsmalcinātie espresso kafijas aparāti ir radīti ar inženiera precizitāti, dizainera skatījumu un profesionālu baristu pieredzi, ļaujot baudīt autentisku itāliešu kafiju mājas apstākļos.

30 gadi pasaules līmeņa inovāciju
Šobrīd, kafijas kultūras attīstības laikmetā, cilvēki kļūst arvien prasīgāki pret kafijas pagatavošanas iespējām mājās. Dzēriena cienītāji visā pasaulē, kā trīs svarīgākās labas kafijas iezīmes, atzīst garšu, aromātu un svaigumu*. Kopā ar to pieaugoša ir vēlme savu iecienītāko kafiju pagatavot mājās, izmantojot augstākā līmeņa ierīces, kas ir ne tikai lieliskas pagatavošanas procesā, bet arī teicami iederas interjera dizainā un atspoguļo katras personas individualitāti.

Saeco iezīmes laika gaitā nav mainījušās - kvalitāte un dizains. Nepārtraukti attīstot inovācijas, Itālijā esošā kompānija ir atbildīga par lielākajiem sasniegumiem kafijas automātu industrijā pēdējo 30 gadu laikā.

Kopš 1985. gada Saeco inženieri darbojas, lai nodrošinātu maksimāli nevainojamu kafijas baudīšanas pieredzi. Itāliešiem neatvairāma garša ir tikai daļa no viņu dzīvesveida un tā, kas viņi patiesi ir. Saeco kafijas automātu izstrādātājus vada mīlestība un kaislība, lai radītu iespējami labākos kafijas automātus, un ikviens šī dzēriena mīļotājs varētu baudīt to, ko vērtē visaugstāk, - kvalitatīvu kafiju ik brīdi un tieši tā, kā vēlas.

*Atsaucoties uz Philips "Kafijas paradumu" pētījumu, kas tika veikts 2014. gada oktobrī sešos tirgos (ASV, Vācija, Francija, Zviedrija, Polija un Nīderlande). Pētījums tika veikts nacionālā līmenī ar vismaz 800 respondentiem katrā valstī.

Par Saeco
Saeco ir vadošais mājsaimniecību un profesionālo espresso automātu izstrādātājs un ražotājs. Uzņēmums dibināts 1981. gadā, un tā galvenā mītne un rūpnīca atrodas Gadžio Montano, Itālijā. 2009. gada jūlijā uzņēmumu iegādājās Royal Philips, un Saeco kļuva par Philips grupas preču zīmi. Kā daļu no Saeco uzņēmumu grupas, Royal Philips iegādājās arī Gaggia uzņēmumu un zīmolu.

Par Royal Philips
Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) ir daudzveidīgs veselības un labklājības uzņēmums, kas koncentrējas uz cilvēku dzīvju uzlabošanu, pateicoties jēgpilnu inovāciju radīšanai tādās jomās kā veselības aprūpe, mājturības preces un apgaismojums. Uzņēmuma galvenā mītne atrodas Nīderlandē. Philips nodrošina darbavietas aptuveni 108 000 darbinieku vairāk nekā 100 valstīs, un tā pārdošanas apjomi 2014. gadā bija 21,4 miljardi eiro. Uzņēmums ir līderis sirds veselības aprūpē, intensīvajā un mājas aprūpē, energoefektīvu apgaismojuma risinājumu un jaunu tehnoloģiju radīšanā, vīriešu skūšanās un ķermeņa kopšanas segmentā, kā arī mutes veselības aprūpē. Jaunumi no Philips pieejami www.philips.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!