Foto: Publicitātes foto
Katrs no mums ir sapņojis reiz ielūkoties nākotnē. Tagad tas ir iespējams kopā ar "Huawei" – attīstītas viedtālruņu tehnoloģijas apvienojumā ar mākslīgo intelektu un futūristiskām inovācijām ir apskatāmas tepat Rīgā. Tās ļauj ielūkoties, kāda mūsu dzīve varētu izskatīties tālākā nākotnē. "Huawei" ir viedtālruņu ražotājs, kas atbalsta inovācijas, un šoreiz uzņēmums ir gatavs spert vēl soli tuvāk nākotnei un piedāvāt katram interesentam apmeklēt īpaši radītu Maģisko kasti, kas vienu nedēļu, no 27. augusta līdz 2. septembrim būs pieejama T/P "Alfa" teritorijā.

"Huawei" Maģiskā kaste ir vieta, kur mūsdienu tehnoloģijas pārtop īstā maģijā. Katram no apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar mākslīgā intelekta sniegtajām iespējām vienkāršā un saprotamā veidā, turklāt ar iespēju piedalīties Maģiskās kastes konkursā un laimēt "Huawei" P20 viedtālruni.

Maģiskā kaste apmeklētājiem piedāvās vairāku neparastu nākotnes tehnoloģiju demonstrāciju vienuviet. Viena no tām būs iespēja ieiet maģiskajā bezgalības istabā, kur ikviens interesents varēs uzņemt patiesi elpu aizraujošas un kvalitatīvas fotogrāfijas īpaši zema apgaismojuma apstākļos, kuras iemūžinātas ar "Huawei P20 Pro" viedtālruni.

Maģiskajā kastē katram interesentam būs iespēja izmēģināt arī jaunākā "Huawei P20 Pro" viedtālruņa kameras iespējas un kapacitāti, kā arī uzzināt, kā praktiski darbojas mākslīgā intelekta asistents tālrunī, nodrošinot attēla stabilizācijas un ainavas atpazīšanas funkciju.

"Kā vadošais zīmols ar lieliem mērķiem, bet vienkāršu pieeju biznesam un patērētājiem, uzņēmums iegulda pūles modernu nākotnes tehnoloģiju attīstībā, lai nodrošinātu iespēju katram interesentam ielūkoties tajā, kas mūs sagaida nākotnē," atklāj "Huawei Consumer Business Group" Baltijas reģiona ģenerāldirektors Jaņs Fejs.

"Huawei" ir viens no pirmajiem viedtālruņu ražotājiem, kas iestrādā mākslīgo intelektu mobilajās ierīcēs. Pagājušajā gadā uzņēmums pasauli iepazīstināja ar viedtālruni Mate 10 Pro, kas bija pirmais viedtālrunis, kurš ir aprīkots ar NPU procesoru (Kirin 970) un mākslīgo intelektu. Arī jaunākais Huawei viedtālrunis Huawei P20 Pro ir aprīkots ar šīm funkcijām, un ir šī brīža līderis mobilās fotogrāfijas nozarē, saņemot 114 punktus DxO Mark Ranking novērtējumā.

Informācija par "Huawei" Maģiskās kastes konkursu:

1. Dalies ar savu bezgalības attēlu, lietojiet tēmturus #gribuhuaweiP20 un #seemoremagic un piedalies konkursā, kur galvenā balva ir "Huawei P20"!

2. Seko @huaweilatvia un dalies savā "Instagram" kontā ar attēlu, kas uzņemts "Huawei" maģiskajā bezgalības istabā T/P "Alfa", Izmanto tēmturus #gribuhuaweiP20 un #seemoremagic.

3. Lai piedalītos konkursā, lietotājam ir jākļūst par @huaweilatvia sekotāju "Instagram" lietotnē un jāizmanto tēmturus #gribuhuaweiP20 un #seemoremagic zem sava konkursa attēla.

4. Datu aizsardzības likums šī konkursa ietvaros attiecināms uz jebkuriem personīgajiem datiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!