Foto: Elkor
Pirmo reizi Latvijā tika noskaidrots, kurš tad ir pelnījis sevi dēvēt par īsto Ziemassvētku vecīti! Raidījums "Bez Tabu" sadarbībā ar universālveikalu ELKOR PLAZA veidoja emocijām bagātu, jauku un sirsnīgu Ziemassvētku šovu – "Īstais Ziemassvētku vecītis"!

Kas gan ir Ziemassvētki bez īsta Ziemassvētku vecīša? 25. decembrī TV3 skatītājiem bija iespēja dzīvot līdzi vecīšiem konkursa finālā, kurā raidījums pārbaudīja Ziemassvētku vecīšu svētku garu un spējas tikt galā ar dažādiem uzdevumiem: šķēršļu pārvarēšanā ceļā pie bērniem, svētku noskaņas radīšanā, kā arī, protams, spējā uzminēt bērnu vēlmes attiecībā uz kāroto dāvanu.

Liels paldies šova lieliskai žūrijai – dziedātājam Laurim Reinikam, TV un radio dīvai Baibai Sipeniecei – Gavarei un grupas Knīpas un Knauķi dziedātājam Eremijam Sējānam, kā arī šova vadītājam Jurim Šteinbergam!

Titulu "ĪSTAIS Ziemassvētku vecītis" un 1000 eiro dāvanu karti no ELKOR saņem Andris Reizups. Apsveicam! Andris sevi sauc par pieredzējušāko vecīti un uzskata, ka konkurentu viņam nav! Un kā nu, ne 15 tērpi, vairāki desmiti bārdu, noslēpumainais dāvanu maiss un pat unikāla e-pasta adrese. Tāds ir Ziemassvētku vecīša Andra stāsts.

Šovam pieteikušies bija 200 Latvijas labākie vecīši. Uz atlasi tika aicināti 40 pretendenti, kas sacentās par šo goda titulu. No pretendentu vidus izvēlējāmies piecus finālistus, kuriem universālveikala ELKOR PLAZA telpās bija jāiziet dažādi Ziemassvētku vecīša cienīgi pārbaudījumi. Kā visiem vecīšiem veicās pārbaudījumos? Skaties izveidoto foto galeriju!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!